Aantal QWIC-dealers groeit gestaag

Aantal QWIC-dealers groeit gestaag
De teller van het totaal aantal QWIC-dealers staat inmiddels op 650.

De Nederlandse e-bike fabrikant QWIC groeit hard. Het bedrijf is recentelijk uitgeroepen tot Top 250 Groeibedrijf èn FD Gazelle 2021. Beide prijzen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland qua omzet en aantal medewerkers. En dat is nog niet alles, ook in het aantal dealers groeit QWIC gestaag.

De teller van het totaal aantal QWIC-dealers staat inmiddels op 650, verspreid over Nederland, België en Duitsland. Specifiek in Nederland is het dealernetwerk stabiel, het aantal dealers groeit gestaag en er is nog ruimte om verder te groeien. In België en Duitsland is zelfs nog meer groeipotentie, hier zet het bedrijf de komende tijd dan ook stevig op in.

Team groeit mee

Met het groeiende aantal dealers, groeit ook het team van sales representatives mee. Per 1 januari 2022 wordt het team in Nederland uitgebreid van 3 naar 4 personen. In België is het team al van 1 naar 2 personen gegaan. In Duitsland zijn momenteel 6 sales representatives werkzaam.

Goede beschikbaarheid e-bikes

QWIC heeft tijdig geanticipeerd en flink geïnvesteerd om de collectie goed op voorraad te krijgen. Op dit moment is de gehele collectie vrij beschikbaar in vrijwel alle maat- en kleurcombinaties.

Om de directe doorverkoop op de winkelvloer kracht bij te zetten wordt momenteel tijdelijk een 5 jaar garantie actie geboden bij aanschaf t/m 31 december 2021. Omdat de vooruitzichten ook voor de lange termijn zodanig positief zijn, staat QWIC open voor nieuwe dealerschappen in Nederland en België, zonder dat dit de leveringen aan de bestaande dealers belemmert.

Ook dealer worden?

In diverse regio’s in Nederland en België heeft QWIC de mogelijkheid om nieuwe dealerschappen aan te nemen. Geïnteresseerd om ook QWIC-dealer worden? Neem contact op over de mogelijkheden via verkoop@qwic.nl.

Dit artikel is gesponsord door QWIC.