Dirk-Jan Hilboesen: 'QWIC heeft voorraad e-bikes geheel op orde'

Dirk-Jan Hilboesen: 'QWIC heeft voorraad e-bikes geheel op orde'

Leverproblemen van e-bikes zijn momenteel aan de orde van de dag. Echter niet voor het Nederlandse QWIC, dat zijn gehele portfolio goed beschikbaar heeft voor levering. In combinatie met de huidige 5 jaar garantie-actie op een groot deel van het assortiment, zijn dit de juiste ingrediënten voor een succesvol najaar 2021.

Wereldwijd is het fietsgebruik sinds corona geëxplodeerd en zijn e-bikes enorm in trek. De vraag is groter dan het aanbod, productie heeft stilgelegen en ook tekorten aan zeecontainers zorgen voor leverproblemen. Desondanks heeft QWIC alle e-bikes uit het assortiment ruim op voorraad.

Vertrouwen in de toekomst

QWIC is dankzij zijn voorraadpositie zeer positief gestemd over het najaar van 2021. De huidige voorraad is goed op orde en nieuwe leveringen zijn in het vooruitzicht. Dit zorgt voor een goede beschikbaarheid van de huidige en komende collectie. Met de lopende 5 jaar garantie-actie onderstreept QWIC het vertrouwen in de e-bikes en de toekomst.

Nieuwe dealerschappen

Dirk-Jan Hilboesen, sales & marketing manager bij QWIC, zegt hierover: “Wij hebben tijdig geanticipeerd en flink geïnvesteerd, waardoor we samen met onze dealers een mooi najaar tegemoet gaan."

Hilboesen vervolgt: "Op dit moment is de gehele collectie vrij beschikbaar in vrijwel alle maat- en kleurcombinaties. Om de directe doorverkoop op de winkelvloer kracht bij te zetten, bieden wij momenteel tijdelijk 5 jaar garantie bij aanschaf t/m 31 december 2021. De vooruitzichten zijn ook voor lange termijn zodanig positief dat wij openstaan voor nieuwe dealerschappen in Nederland en België, zonder dat dit de leveringen aan onze bestaande dealers belemmert.”

QWIC-dealers

QWIC heeft zo’n 650 dealers in Nederland, België en Duitsland. Hilboesen: "Vanwege de goede beschikbaarheid zien wij mogelijkheden om in enkele regio’s nieuwe dealerschappen aan te nemen. Dus wil je ook QWIC-dealer worden? Neem contact op over de mogelijkheden via verkoop@qwic.nl."

Dit artikel is gesponsord door QWIC.

Lees meer over