Webinar: 'Vakmensen in je bedrijf; de voordeur open, de achterdeur dicht'

Webinar: 'Vakmensen in je bedrijf; de voordeur open, de achterdeur dicht'

Twee jaar geleden waren veel bedrijven in de mobiliteitsbranche niet of nauwelijks bezig met strategisch personeelsbeleid, persoonlijke ontwikkeling en goed werkgeverschap. Mede door de coronacrisis is daar een grote omslag in gekomen. Tweewielerbedrijven hebben het drukker dan ooit. Alleen stagneert de groei van een bedrijf soms omdat het vinden van de juiste vakmensen lastig is.

Doordat er meer vacatures zijn dan mensen, is het moeilijk de juiste mensen te vinden én te behouden. Jonge vakmensen zijn gewild en hebben de banen voor het uitkiezen waardoor je als ondernemer zuinig moet zijn op je medewerkers.

Voordeur open, achterdeur dicht

In het webinar ‘Vakmensen in je bedrijf, de voordeur open, de achterdeur dicht’ dat Tweewieler samen met OOMT en zustertitel AMT organiseert, krijg je meer informatie over hoe je leerlingen kunt werven. Hoe begeleid je een leerling optimaal, wat is de rol van de leermeester en wat is die van de werkgever bij het begeleiden van een leerling?
En je leert hoe je je achterdeur dicht kunt houden om ervoor te zorgen dat medewerkers bij je blijven. Wat is goed werkgeverschap? Hoe ga je in gesprek gaat met je medewerkers en hoe ga je om met veranderingen?

Maandag 13 december om 19.30 uur

Dit en meer komt aan de orde in het webinar van Tweewieler (in samenwerking met OOMT en onze zustertitel AMT voor ondernemers in de autobranche) op maandag 13 december a.s. om 19.30 uur. Je kunt het webinar gratis volgen.

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler