Finale Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 op Vélovak

Finale Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 op Vélovak

De ontknoping van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van 2021 vindt dit jaar plaats op de beurs Vélovak. Wie van de zes finalisten gaat er met de winst vandoor?

Finale Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 op Vélovak
Wie volgt Dekkers Tweewielers op als winnaar van de verkiezing? Op maandagavond 20 september weten we het!

Op maandagavond 20 september zal bij de mannen en vrouwen van Fietsenwinkel Barendrecht, Fietsvoordeelshop Utrecht, Geniet van Fietsen in Nunspeet, Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda, Nijland Tweewielers in ’s-Heerenberg en Roto Tweewielers in Deventer de spanning hoog oplopen. Want één van hen zal dan worden uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2021.

Vakjury beoordeelt de bedrijven

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar is een jaarlijks terugkerend event. Tweewielerbedrijven kunnen zich voor de verkiezing aanmelden, waarna een onafhankelijke vakjury de bedrijven in een aantal rondes beoordeeld. Uiteindelijk gingen dit jaar de zes hiervoor genoemde bedrijven naar de finaleronde. Deze bedrijven zijn de afgelopen weken door de onafhankelijke vakjury één voor één bezocht, uitgebreid doorgelicht en bediscussieerd.

Wie de winnaar wordt, maken we maandagavond na de finalebijeenkomst op onze website en middels een speciale uitgave van onze nieuwsbrief bekend.