MAGURA lanceert webinarplatform; openingsevent op 16 maart

Met een eigen webinar-platform biedt MAGURA Bosch Parts & Services een online-alternatief voor klassikale trainingen op locatie. Het eerste webinar met voertaal Engels start op 16 maart en heeft als onderwerp: verbeteringen van de performance bij een MAGURA schijfrem.
Delen:

Met het webinarplatform magura-webinar.com biedt de remspecialist uit Duitsland per direct online-seminars aan die speciaal op de eisen van de vakhandel zijn afgestemd: Van interessante onderwerpen op het gebied van onderhoud via waardevolle tips ter bevordering van de verkopen tot exclusieve introducties van nieuwe producten.

Aanvulling op het bestaande opleidingsaanbod

De nieuwe MAGURA webinars zijn daarbij niet alleen een antwoord op de corona-pandemie, maar ook een waardevolle aanvulling op het eigen locatiegebonden opleidingsaanbod voor de vakhandel. In het kader van een voortdurend veranderend productlandschap moeten de webinars ertoe bijdragen de opleidingsinspanning voor de vakhandel zo gering mogelijk te houden en toch alle nodige informatie te blijven bieden.

Alle webinars van MAGURA vinden live plaats, zodat deelnemers via chat in contact kunnen komen met de MAGURA-experts en zo actief mede vorm kunnen geven aan het webinar.

Live te volgen, optimale interactiviteit

Deelnemen gaat gemakkelijk met de computer, tablet of smartphone en is dus niet alleen flexibel, maar vooral ook onafhankelijk van de plaats waar iemand zich bevindt. Ondanks de online-uitvoering bieden de webinars een optimale interactiviteit om in te kunnen gaan op de wensen van de deelnemers.


Deze werkplaatsartikelen vind je vast ook interessant:


Gericht op verkoop- en werkplaatspersoneel

De webinarinhoud is met productinformatie, aanbevelingen voor verkoopgesprekken en met technische tips zowel gericht op verkoop- als werkplaatspersoneel van de fietsvakhandel. Voorkennis is niet noodzakelijk. De aanmelding is voor MAGURA-dealers gratis en per direct comfortabel mogelijk via het platform magura-webinar.com en de webshop magura-b2b.com.

Webinar 16 maart over perfecte setup, montage en onderhoud van schijfremmen

In de eerste webinar krijgen vakhandel-medewerkers in 45 onderhoudende minuten belangrijke informatie over de verbetering van de performance van MAGURA schijfremmen. Experts geven waardevolle tips over het onderhoud van een schijfrem en adviseren over de MAGURA #customizeyourbrake tuning parts, vooral over remschijven, remhendels en remblokjes. Met de juiste rem-setup kan de performance van een schijfrem niet alleen duidelijk worden verbeterd, maar ook bijgeluiden, verhoogde slijtage of fading worden voorkomen.

Experts delen ervaringen

Het presentatorenteam van de webinar biedt een frisse mix van MAGURA-experts en de ex-downhillprofessional Jasper Jauch als ervaren gebruiker uit de praktijk – voor de praktijk. MAGURA Area Sales Manager Peter Goldbeck en Content Manager Dominik Voss geven belangrijke informatie rondom de producten van MAGURA. Voertaal van het webinar is Engels. Aanmelden: www.magura-webinar.com