Hartje gaat producten Mavic distribueren

Hartje gaat producten Mavic distribueren

Hartje gaat vanaf deze maand in Nederland, België, Luxemburg en Denemarken de producten van het Franse Mavic distribueren. Beide partners hebben een lange geschiedenis: Mavic bestaat al sinds 1889, Hartje sinds 1895.

Mavic is een illustere naam in de fietsindustrie. Hun paradepaardjes zijn hoogwaardige en exclusieve wielsets en velgen. Daarnaast is Mavic ook bekend om innovatie en kwaliteit in andere marktsegmenten zoals kleding, helmen en schoenen.


Dit vind je vast ook interessant:


Steffen Fischer, category manager van de exclusive brands, is enthousiast over de samenwerking: "De nieuwe samenwerking met Mavic is een grote mijlpaal voor ons. Onze passie voor de fietsenbranche wordt weerspiegeld door dit traditionele premium merk en past prima in ons merkenspectrum.”

Merk verder laten groeien

"Nederland, België, Luxemburg en Denemarken zijn al gevestigde en succesvolle markten voor ons, maar we konden ons geen betere partner wensen om ons merk in de toekomst verder te laten groeien", zeggen Mavic-directeuren Yoann en Jean-Michel Bourrelier. "Iedereen die als detailhandelaar Mavic in zijn assortiment opneemt, kan rekenen op een hoog niveau van ondersteuning en klantenservice. Naar onze mening biedt Hermann Hartje KG dit op voorbeeldige wijze aan."

De portefeuille met ‘exclusieve’ merken bij Hartje bestaat naast Mavic verder uit merken als Camelbak, G-Form, Silca, Sonax, Fulcrum en Fizik.