nieuws

Hartje biedt beschermende kleding van G-Form

Winkel 760

Hartje biedt beschermende kleding van G-Form

Hermann Hartje is de officiële verdeler geworden van G-Form beschermende kleding in de Benelux. Het programma van G-Form omvat knie- en elleboogbeschermers, beschermende overhemden, shorts met inzetstukken, handschoenen en enkelbeschermers.

G-Form biedt optimale impactbescherming met volledige bewegingsvrijheid. Om dit voor elkaar te krijgen wordt gebruik gemaakt van polymeertechnologie en een volledig dynamisch ontwerp en ‘RPT’ (Reactive Protection Technology.

Flexibele kussens

De beschermende kussens van G-Form zijn flexibel, de impact verhardt bliksemsnel en biedt zo bescherming. Na de impact wordt het materiaal onmiddellijk weer flexibel. Dankzij het ademende stretch-ondersteunende materiaal zitten de beschermers, ook bij mensen die veel zweten, erg prettig.

Ondersteuning spieren en gewrichten

De compressie pasvorm zorgt ervoor dat ook spieren en gewrichten voldoende ondersteuning hebben. Naast de herencollectie zijn er ook complete dames- en jeugdcollecties. Ook heel belangrijk: alles is wasbaar in de wasmachine.

Exclusief via Hartje

Het in 2010 opgericht Amerikaanse merk, nu vooral nog bekend van het voetbal en de skateboard scene,  heeft voor de exclusieve distributie van hun merk in de Benelux gekozen voor Hartje.

 

 

 

Reageer op dit artikel