ANWB: 'We zijn trots op onze sterren'

ANWB: 'We zijn trots op onze sterren'

Wat zijn we trots op onze sterren. En dan bedoel ik trots op onze fietsverzekeringen die voor het tweede jaar op rij vijf sterren hebben ontvangen op kwaliteit. Ook ben ik trots op de sterren die deze fietsverzekeringen verkopen. Lees de blog van Joris Smink.

Wij ontvingen het goede nieuws van MoneyView dat de ANWB Blijven Fietsen Verzekering en de Doorlopende Fietsverzekering vijf sterren hebben ontvangen op voorwaarden. Wij scoren aldus MoneyView vooral goed op de items die betrekking hebben op de dekking en uitkering bij schade.

MoneyView is één van de belangrijkste autoriteiten op verzekeringsgebied. De vijfsterren-rating is niet alleen een waardevol compliment, maar ook belangrijk. De benchmark wordt vaak gebruikt als basis voor belangrijke consumententesten zoals die van de Consumentenbond.

Uitstekend advies

ANWB is specialist en marktleider op het gebied van fiets(verzekeringen). Dat ANWB geen prijsvechter is, maar kiest voor goede voorwaarden en service bewijst de vijfsterren-productrating. Zonder onze échte sterren in de fietsspeciaalzaken was ons dit nooit gelukt. Jullie voorzien dagelijks jullie klanten van uitstekend advies. Dank jullie wel!

Joris Smink, salesmanager Tweewieler bij de ANWB.

Nieuws

Vijf sterren betekent natuurlijk niet dat we nu achterover kunnen leunen. Binnenkort komen we met iets nieuws, dus hou alle communicatiekanalen goed in de gaten want wij zijn nog lang niet klaar met trots zijn.

Dit artikel is gesponsord door ANWB.