Fietsvoordeelshop.nl neemt Juizz over

Fietsvoordeelshop.nl neemt Juizz over

Fietsvoordeelshop.nl neemt per 12 februari 2021 Juizz over dat in zwaar weer raakte. Juizz gaat zelfstandig verder als merk en propositie naast Fietsvoordeelshop.nl.

Als e-bike specialist met merken als onder andere QWIC, Urban Arrow, Riese & Muller en Stromer voegt Juizz een nieuwe dimensie toe aan de activiteiten van Fietsvoordeelshop.nl, namelijk het adviseren van de veeleisende zakelijke en particuliere klant op het gebied van e-mobiliteit.

Winkel in Zwolle gaat sluiten

Juizz is met fysieke winkels op centrale plekken in onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag en als online winkel goed te vinden voor consumenten. Met de overname blijven alle winkels open, behalve de vestiging in Zwolle. De intentie is dat het meeste personeel van Juizz het werk kan voortzetten.
Fietsvoordeelshop.nl wil Juizz als commercieel en financieel gezonde onderneming continueren. Met enkele ingrepen in de logistiek en het voorraadbeheer, en een versterking van de marketing- en online-activiteiten wordt het bedrijfsmodel bovendien duurzaam. De kennis en ervaring die met Fietsvoordeelshop.nl zijn opgebouwd, worden gebruikt om Juizz verder uit te bouwen. De dienstverlening aan klanten wordt op een hoog niveau voortgezet.


Meer weten over Fietsvoordeelshop?


Louwman Group aandeelhouder zorgt voor groei

Sinds Louwman Group minderheidsaandeelhouder is van Fietsvoordeelshop.nl is de groei van het bedrijf explosief te noemen. Behalve een uitbreiding van het aantal winkels is er fors geïnvesteerd in de online aanwezigheid en de communicatie met klanten via chat, app, e-mail en telefoon. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl trekken samen op in de benadering van de zakelijke markt.