Flyer e-MTB wint Design & Innovation Award

Flyer e-MTB wint Design & Innovation Award

De Flyer e-MTB Uproc6 heeft in de categorie e-mountainbikes de Design & Innovation Award 2021 gewonnen. De internationale vakjury was positief over de geometrie, het frameontwerp en de uitrusting. Ook de totale performance van de fiets droeg bij aan de winst van deze award.

Een kleine greep uit het jurycommentaar: “Bij hoge snelheden komt de nieuwe Uproc6 9.50 goed tot zijn recht en overtuigt hij met zijn soepele loop en dikke voorvork.” De Uproc6 van Flyer is in drie uitrustings- en kleurvarianten verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Catalogusprijs: vanaf 7.099 euro.


Deze artikelen vind je vast ook interessant:


Met Bosch Performance CX-motor

De Uproc6 heeft als focus afdalingen. De enduro-bike overtuigt volgens Flyer door zijn full-carbon frame, 160mm-voorvork en technische verfijningen. De framegeometrie en combinatie van een 29-inch voorwiel met een 27,5-inch achterwiel moeten goede rijprestaties opleveren. De Bosch Performance Line CX-motor levert een trapondersteuning van maximaal 340 procent, koppel van 85 Nm en high-end sensortechnologie. De volledig geïntegreerde PowerTube-accu van 625 Wh is met een bout aan het frame vastgeschroefd voor een veilige bevestiging.

Lees meer over