Het (functionerings)gesprek beter, makkelijker én leuker? Volg ons webinar

Het (functionerings)gesprek beter, makkelijker én leuker? Volg ons webinar

Functioneringsgesprekken saai en vervelend? Dan is het hoog tijd voor een andere aanpak. Hoe? Dat hoor en zie je dinsdagavond 1 december tijdens het webinar 'Het (functionerings)gesprek beter, makkelijker én leuker'. Meld je nu aan!

Met elkaar in gesprek gaan: veel leidinggevenden willen wel, maar het kost veel tijd en energie terwijl de werkplaats vol staat. En wat levert het eigenlijk op? Sommigen vinden het bovendien lastig om een (functionerings)gesprek te voeren. Niet gek dat ze er soms voor kiezen om het helemaal niet te doen. Hoe maak je gesprekken en overleggen op de werkvloer leuker, makkelijker en beter? Volg dit webinar en doe er direct je voordeel mee!

DIRECT AANMELDEN VOOR DIT LEERZAME EN INTERESSANTE WEBINAR

Het webinar dat Tweewieler organiseert samen met OOMT en zustertitel AMT biedt je concrete tools om een goed gesprek met elkaar te voeren. Daarnaast vertellen experts hoe je die tools kan toepassen, geven je tips en hoor je van leidinggevenden uit de branche hoe zij hun gesprekken verbeterd hebben. En welke resultaat dat heeft opgeleverd. Op naar een goed gesprek!

  • Webinar 'Het (functionerings)gesprek beter, makkelijker én leuker'
  • Tweewieler i.s.m. OOMT en AMT
  • Dinsdag 1 december, aanvang 19.30 uur
  • Gratis te volgen
  • Aanmelden