Winkelverkiezing: speciale awards voor Maxstein, Atlas en Geniet van Fietsen

Winkelverkiezing: speciale awards voor Maxstein, Atlas en Geniet van Fietsen

Naast de trofee voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020, zijn tijdens de live-uitzending van de finale van de verkiezing maandagavond drie speciale thema-awards uitgereikt. De winnaars hiervan zijn Maxstein in Ede, Atlas in Alphen aan den Rijn en Geniet van Fietsen in Nunspeet.

In de live-uitzending die maandagavond 28 september werd gehouden en waar Bike Totaal Dekkers Tweewielers met de hoogste eer ging strijken, vertelde juryvoorzitter Ferry Smith over de thema-awards die dit jaar door de vakjury voor het eerst zijn toegekend aan drie winkels die zich op een bijzonder manier hebben onderscheiden.
In de live-uitzending werden ze symbolisch uitgereikt door Anton Nijhuis van verkiezingspartner Juncker Bike Parts.

Maxstein: award voor kansen pakken in de coronacrisis

De entree van Mastein in Ede met duidelijke coronaregels.

Finalist Maxstein in Ede krijgt de award ‘Kansen pakker in coronatijd’ voor de manier waarop ondernemer Robert Schut als eerste met personal shopping zijn verkoopproces heeft aangepast aan de bijzondere omstandigheden tijdens de coronacrisis. Juryvoorzitter Ferry Smith: “Het idee van private shopping is briljant toegepast in het tweewielerbedrijf. Tijd vrijmaken en reserveren voor klanten die veel geld komen uitgeven aan een nieuwe fiets past in deze tijd en verdient ook in het, hopelijk naderende, post-coronatijdperk navolging.”

De drie extra awards die dit jaar zijn uitgereikt.

Atlas Fietsen: award voor beste online performance

Online is een belangrijk kanaal geworden in de huidige retail. Om die reden is dit al een aantal jaren een aandachtspunt van de jury. Ferry Smith: “Met afstand tot de rest van de deelnemers heeft Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn laten zien dat online performance meer is dan alleen een berichtje op Facebook posten.”

Geniet van fietsen: award voor meest klantvriendelijke winkel

Misschien wel één van de belangrijkste elementen in een winkel; de waardering van de klant. Juryvoorzitter Ferry Smith: “In dit geval hebben we de resultaten van de mystery shoppers als maatstaf genomen voor het uitreiken van deze award. Met een vrijwel overal 100% score en een zeer goede ontvangst van de klant is Geniet van Fietsen in Nunspeet degene die deze trofee terecht verdient.”


Deze artikelen over de verkiezing moet je ook even lezen:


Hoofdpartner

Partner