Tweewielerwinkel-genomineerde Bike Center Woerden voortaan Specialized Brand Store

Bike Center Woerden is één van de 20 genomineerden voor de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020. Na een grondige verbouwing is het bedrijf van Gerard Bouman nu Specialized Brand Store.
Bike Center Woerden is één van de genomineerden voor de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020.

Een Specialized Brand Store heeft alles in huis om de fietser de complete Specialized beleving te bieden. De winkel aan de Korenmolenlaan werd helemaal opnieuw ingericht en beschikt nu onder andere over een uitgebreide S-Works corner en een geavanceerde Retül ruimte waarin met behulp van een 3D tracking systeem dynamische fietsmetingen uitgevoerd kunnen worden. Gerard Bouman vertelt dat de visies van Bike Center Woerden en Specialized perfect op elkaar aansluiten. “Met mooie producten, passie voor de fiets, een persoonlijke aanpak en vlekkeloze service willen wij het verschil maken. Een extra troef is de A-locatie in het centrum van het land.”

Bike Center WoerdenSamenwerking verder versterkt

Ook Bas Giling van Specialized is tevreden met de mooie evolutie die Bike Center Woerden en Specialized samen doormaakten. “De samenwerking die we aangaan zal nog versterkt worden waardoor we nog meer fietsers het ultieme fietsplezier kunnen bieden op vlak van Road, Mountain en Elektrisch.”


Dit zijn alle genomineerden voor de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020: