SKS Germany biedt optimale ondersteuning met app

SKS Germany biedt optimale ondersteuning met app

Stel: jouw smartphone zit solide en 'boete-proof' aan je stuur. Tijdens het fietsen kun je navigeren met de SKS MYBIKE app. Je ziet ook realtime je bandendruk en bij drukverlies krijg je een waarschuwing. Bij fietspech contact je via de app je eigen fietsdealer en geeft de app je ook de fietsdealers in je buurt. Bij diefstal van je fiets deel je je fietsgegevens en foto's direct met politie en verzekeringsmaatschappij. Ook geeft de app je weerswaarschuwingen en jouw ideale bandendruk. Is dit de toekomst? Nee, je kunt dit nu al aanbieden aan jouw klanten.

Laten we beginnen met de COMPIT. Dit is een solide smartphonehouder die met twee beugels muurvast aan je stuur zit. Je doet je mobiel in een cover (voor vrijwel elke smartphone is er een passende versie) en draait deze in één beweging met een robuuste bajonetsluiting op de houder, naar keuze horizontaal of verticaal.
Je kunt de hoek instellen zodat het scherm altijd leesbaar is.

Bestel je er COMPIT/+ bij dan heb je ook een krachtige powerbank die die je mobieltje draadloos laadt en een NFC-chip zodat bijvoorbeeld apps automatisch opstarten. Bekijk de video.

Heb je een e-bike met Bosch Intuvia/Nyon-display? Daar heeft SKS een speciale versie voor ontwikkeld, die connect met de fietsaccu en fietsdisplay. Wil je ook een GoPro, fietslamp of zelfs een bidonhouder aan de houder bevestigen? Dan kan!
Adviesprijs vanaf 29,99 euro en 9,99 euro voor een smartphonecover.

Luchtspion aan de spaak

AIRSPY is een nieuw digitaal bandendruk controlesysteem dat de bandendruk tot op tienden nauwkeurig weergeeft via de SKS MYBIKE app op je smartphone of op een compatibele (vaak Garmin) fietscomputer. Een verkeerde bandendruk betekent minder veilig en comfortabel fietsen en beïnvloedt de actieradius van e-bikes en de levensduur van de band.

De nieuwe AIRSPY neemt je die zorg uit handen. Op het ventiel en aan een spaak gemonteerd (18 gram), geeft deze de actuele bandendruk weer en waarschuwt je via de app bij drukverlies, via Bluetooth. Ook worden temperatuur, luchtdruk en batterijstatus weergegeven.

De AIRSPY is stof- en waterdicht en wordt als set geleverd voor het voor- en achterwiel. Past op alle AV/ SV- ventielen en de meeste Dunlop ventielen, alsook voor tubeless banden. Standaard zit er een knoopcelbatterij en antidiefstalbeugels bij. Set adviesprijs 99,99 euro.
Bekijk ook de video.

Gratis app - méér dan fietsnavigatie

Wil je echt ontspannen fietsen? Download dan gratis de SKS MYBIKE app. Met rijgegevens (snelheid), fietsnavigatie, vastleggen routes, bandendrukcalculator, informatie over fietsdealers in de buurt, tankstations en zelfs weerswaarschuwingen.

Ook levert de app nog een digitale fietsbel en een persoonlijke Fietspas, waar in je alle belangrijke gegevens van jou en je fiets opslaat inclusief foto’s, die je bijvoorbeeld bij diefstal meteen kunt delen met politie en verzekeringsmaatschappij.

Bekijk de video:

In de toekomst zullen er steeds nieuwe slimme en praktische functies aan worden toegevoegd. Beschikbaar voor iOS en Android en kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.