Softwareprogramma WilMar Retail krijgt belangrijke update

Softwareprogramma WilMar Retail krijgt belangrijke update

Het softwareprogramma WilMar Retail heeft een nieuwe, belangrijke update gekregen. Het heeft nu de mogelijkheid om de klant een factuur te laten betalen via IDEAL.

Op het moment dat er een factuur wordt door geboekt en deze per e-mail wordt verzonden naar een klant, is er nu de mogelijkheid om daar een betaallink aan toe te voegen.

Als deze dan gebruikt wordt en de factuur is betaald door middel van IDEAL, wordt de factuur automatisch op betaald gezet. Via deze weg worden de betalingen via de bank nog gemakkelijker en hoeft de betaling niet meer handmatig in het systeem te worden ingevoerd.

Servicebeurten DRG-klanten

Daarnaast is voor de DRG-klanten een nieuwe functie toegevoegd. Dankzij de nauwe samenwerking met de Dynamo Retail Group (DRG) kunnen nu de servicebeurten die worden ingepland via internet ook gelijk in het systeem worden gezet .

Hoe werkt dit precies? De klant die een fiets met fietspaspoort-nummer heeft, kan online een afspraak maken voor hun servicebeurt. De klant kan aangeven om welke servicebeurt dit gaat en geeft hierbij ook zijn of haar voorkeurstijd aan. Als deze afspraak wordt doorgezet komt deze automatisch binnen in het systeem. Dit wordt aangegeven door een oranje venster bovenin het scherm. Als deze wordt aangeklikt, ziet de gebruiker een pop-up-scherm openen. Hierin staan de gegevens van de klant, het fietspaspoort-nummer en de tijd waarop de klant zijn of haar fiets wil brengen. In deze pop-up kan de dealer de afspraak accepteren of weigeren, waarop de klant een mail krijgt met de mededeling dat de reparatie is ingepland of afgewezen.

Op het moment dat de reparatie gedaan is en deze wordt door geboekt, stuurt WilMar de informatie weer terug naar het DRG-portal en komt die automatisch op gedaan te staan.

Meer informatie over het programma, de updates of een demo aanvragen, kan door vrijblijvend contact op te nemen. Dit mag via de mail: info@wilmarinfo.nl of via de telefoon: 0343-441596

Dit artikel is gesponsord door WilMar.