Gratis uitgave van Tweewieler: online magazine over de werkplaats

De werkplaats wordt meer en meer het hart van het bedrijf. Om meer rendement uit de werkplaats te halen en de omzet verder te vergroten, maakte Tweewieler een gratis ONLINE MAGAZINE boordevol waardevolle adviezen, informatie over werkplaatsconcepten en handige tips. Je doet er gelijk je voordeel mee.
Delen:

In het online magazine behandelen we een keur aan onderwerpen. Zo maakten we een rondje langs verschillende werkplaatsconcepten die in de markt te vinden zijn en zetten we hun specifieke kenmerken op een rij. Handig bij het plannenmaken wanneer een aanpassing, verbouwing of vernieuwing aanstaande is.

Waar zit de winst bij een moderne werkplaats?

Erik-Jan Brunninkreef van Shimano vertelt waar de winst zit bij de moderne werkplaats. Waar moet je een antenne voor hebben, hoe ziet de ideale werkplaats eruit, hoe ga je om met mobiele service richting klanten.
Richard de Vrie van Luximprove spijkert je kennis over werkplaatsverlichting even flink bij. Wist je dat led-verlichting vanaf 2023 verplicht is en dat de lichtopbrengst van led geleidelijk afneemt?

Van balie tot quickservice; tips & tricks

Nico Geerlink van Kruitbosch vertelt aan de hand van tips & tricks hoe je tot een perfecte werkplaats komt. Hij duikt in de routing, de balie, de open werkplaats, het nut van een koffiecorner en de winst van een quickservice.
Last-but-not-least hebben we een videoreportage over de kersverse werkplaats van Bigline in Utrecht. Juncker Bikeparts ontwikkelde voor de 6.000 vierkante meter grote tweewielerwinkel een riante werkplaats waar het heerlijk werken is voor zes monteurs.

Lees nu het GRATIS online magazine over de werkplaats