New Looxs-fietstassen in lijn met de laatste trends

New Looxs speelt met haar nieuwe assortiment fietstassen in op de meeste recente trends en behoeften van consumenten. De modellen, stuk voor stuk in Nederland ontworpen, zijn de laatste jaren op steeds meer exportmarkten verkrijgbaar. Inmiddels maakt het bedrijf door heel Europa naam met haar tassen.

“Eén van de voornaamste trends die we bij fietstassen terugzien, is het gebruik van adapters. Daarmee kunnen de tassen eenvoudig op de bagagedrager geklikt worden”, zegt Laura Burgers van New Looxs. “De Vigo Double is een van onze populaire tassen. Vanaf nu is deze beschikbaar met bevestigingssystemen voor alle bagagedragers. De Vigo Double was eerder al leverbaar met riempjes en Racktime- en AVS-bevestiging, maar is nu ook te bestellen met een voorgemonteerde MIK-adapter. Ook dankzij het ruime hoofdvak, de vier zijvakken en de veilige reflectie is dit een hardloper van New Looxs.”

Een andere trend is de opmars van de fiets in het woon-werkverkeer. “Steeds meer werknemers laten de auto staan. Ze zijn de files beu, willen wat meer beweging en ontdekken dat de elektrische fiets of speed pedelec een meer dan geschikt en voordelig alternatief is. Door die verandering in vervoerswijze ontstaat er ook meer vraag naar kantoortassen. Want de laptops, tablets en schrijfwaren moeten nou eenmaal wel mee op de fiets naar kantoor. Een belangrijke vereiste is dat de spullen droog blijven als het onverhoopt een keer regent tijdens de woon-werkrit”, zegt Burgers.

Santos: lederen schoudertas

Meer dan ooit zijn modellen uit de collectie van New Looxs geschikt voor laptops en kantoorspullen die beschermd moeten worden. Eén daarvan is de Santos (219,95 euro), een lederen schoudertas met een gepolsterd insteekvak voor een laptop (15 inch) en een hoes voor een tablet. De Santos heeft een verstelbare en afneembare schouderband, ruime hoofdvakken en kleinere vakken. De haken voor bevestiging op de bagagedrager zijn afdekbaar zodat ze niet voel- en zichtbaar zijn als de tas aan de schouder hangt.

Varo Messenger: waterproof schoudertas

Bij woon-werkritten in Nederland kan het weleens stormen. De Varo Messenger (89,95 euro) van New Looxs is gemaakt van 420D polyester en heeft slimme naden. Daarmee is deze schoudertas volledig waterproof, oersterk en dus functioneel voor gebruik als het typisch Nederlands herfstweer is.

De Varo Messenger heeft een gepolsterd insteekvak voor een laptop (15 inch) en een verstelbare schouderband. De tas is voorzien van instelbare bevestigingshaken in het ritsvak.

Sports Messenger Bag: schoudertas met regenhoes

De Sports Messenger Bag (68,95 euro) is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft daarbij nog een extra regenhoes. De schoudertas heeft een gepolsterd insteekvak voor een notebook (15 inch) of tablet. Daarnaast zijn er handige opbergvakken.

Deze tas is verkrijgbaar in de kleurstijl black. De instelbare fietshaken zijn onopvallend op te bergen in een klein ritsvak.

Nevada: rugzak voor laptop

De Nevada-rugzak (65,95 euro) van New Looxs is er voor gebruik op de fiets. Deze tas heeft een ruim en bovenal stevig opbergvak voor een laptop (17 inch).

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.

Dit vind je misschien ook interessant