Kruitbosch Sport zet beweging voort!

Hoe doet Kruitbosch dat wat ze doen, nóg beter? Naast dat er op Thuis bij Kruitbosch uiteraard weer veel interessante nieuwe producten zijn geïntroduceerd, vanuit de sterke exclusieve merken als bijvoorbeeld Ergon en Topeak, zijn ook de sportieve collecties van merken als Sigma en Abus onder de loep genomen.
Delen:

Allemaal met als doel om zo goed mogelijk bij sportieve partners in de markt aan te sluiten en uiteindelijk zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de consument.
Vanaf heden is Kruitbosch exclusief leverancier van het merk Motorex. Dit is een Zwitserse producent van high-end onderhoudsproducten, die zij specifiek ontwikkelen voor verschillende industrieën. Voor de fietsindustrie bieden zij het Bike-line assortiment, met dit assortiment kan de mechanieker al zijn fietsreparaties en -onderhoud uitvoeren. De verpakkingen zijn op gebruiksvriendelijkheid ontwikkeld en voorzien van handige opties.
Een voorbeeld hiervan is een spraycan die ook op de kop kan worden gebruikt .

Samenwerking met Wowow nog sterker

Daarnaast verstevigt Kruitbosch de samenwerking met Wowow met de introductie van hun submerk Raceviz. Raceviz biedt net als Wowow reflective ware, maar richt zich hierbij op het sportieve segment.

Samen met de retailer bouwt Kruitbosch aan de (exclusieve) sportmerken die Kruitbosch in het assortiment heeft. Nieuwsgierig wat Kruitbosch voor u kan betekenen? Tijdens Thuis bij Kruitbosch komt het allemaal aan bod bij de workshops!
One passion, many roads!

Dit artikel is gesponsord door Kruitbosch.