Uw partner in retailservice en -oplossingen

Inspirerende sessies, een kijkje binnen bij Kruitbosch en alles over de nieuwste ontwikkelingen van de retailservice en -oplossingen en verschillende leveranciers: dat is het jaarlijkse event, Thuis bij Kruitbosch.
Delen:

De wereld van fietsonderdelen & -accessoires staat niet stil. Om de bezoekers mee te nemen in de laatste ontwikkelingen vinden tijdens de Huisshow van Kruitbosch diverse inspiratiesessies plaats. Experts vertellen over de werkplaatsmogelijkheden, de exclusieve merken van het bedrijf, de ontwikkelingen in de leasemarkt en alles over de retailservice en -oplossingen van Kruitbosch zoals thuislevering bij de consument en de dienst Kruitbosch Connect, waarbij het verhogen van het rendement in de winkel centraal staat.

Retailservice en -oplossingen

Kruitbosch is als samenwerkingspartij betrokken, betrouwbaar en dynamisch. Dit betekent dat er samen gekeken wordt naar de persoonlijke situatie en hoe samengewerkt kan worden aan de toekomst. Ook in het aanbod aan retailservice en -oplossingen staat dit centraal.

De Kruitbosch Academy

Binnen de Kruitbosch Academy worden in Zwolle en op locatie verschillende trainingen aangeboden, waarvoor ingeschreven kan worden via de Kruitbosch Portal. Op deze manier willen we informeren en inspireren over onze producten, diensten en concepten.

Thuislevering in Nederland, België en Duitsland

Kruitbosch heeft een thuisbezorgoptie via de Portal gelanceerd. Het werkt simpel: zoek het juiste product op, voeg dit toe aan een speciale thuisbezorgwinkelmand en vul het bezorgadres van de klant in: de volgende werkdag zal de klant dit al in huis hebben. Kruitbosch Scan en bestel app Op basis van feedback zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de scan en bestel app. Belangrijke verbeteringen zijn het switchen van inkoop- en adviesprijzen en een verbeterde scanfunctie. De app kan gedownload worden via de Google Play Store of de Apple App store.

Uitgebreid assortiment

Kruitbosch biedt een uitgebreid assortiment aan van fietsonderdelen en -accessoires, schappenplannen, stelling- en POS-materialen tot meubilair voor een compleet ingerichte winkel. Tijdens Thuis bij Kruitbosch vertellen verschillende leveranciers of specialisten van Kruitbosch hier meer over.

Een totaaloplossing voor uw werkplaats

De werkplaats is voor veel winkels een belangrijk onderdeel waar fietsen gerepareerd worden of rijklaar gemaakt worden. Een moderne en opgeruimde werkplaats straalt professionaliteit uit en werkt vertrouwen bij de consument. Kruitbosch presenteert een breed assortiment van standaard meubilair en veiligheidskasten, maatwerk inrichtingen tot professioneel gereedschap, accessoires, vervangingsonderdelen, lade-inrichtingen en vloeren.

Service op maat en Kruitbosch Connect

Elke winkel is uniek en soms komt het voor dat service op maat voor de winkel en/of de werkplaats noodzakelijk is. Kruitbosch geeft daarom ook advies en ondersteuning in assortiment, routing en indeling van uw winkel, winkel- en werkplaatsinrichting en verbouwingen. Hiernaast biedt Kruitbosch training aan door specialisten en werkt zij samen met interieurbouwers. Kruitbosch Connect is een uniek samenwerkingsverband voor maximaal rendement van uw schappenplannen en fietsonderdelen & -accessoires assortiment.

Dit artikel is gesponsord door Kruitbosch.