Selle Royal presenteert nieuwe zadellijn

Selle Royal presenteert nieuwe zadellijn

Selle Royal, de marktleider op het gebied van city-, vrijetijds- en toerzadels, heeft een nieuwe zadellijn gepresenteerd. Huzarenstuk van de lijn is de Lookin 3D - de evolutie van de oorspronkelijke Lookin-lijn.

Selle Royal voegde daarnaast de anatomische Float toe aan haar Royal Classic-lijn. De Freccia Strengtex is een sportieve toevoeging aan de huidige Strengtex-familie. De Holland Unitech, met de focus op fietsen in de stad, is hekkensluiter van Selles meest recente designs. Al deze nieuwe producten werden gepresenteerd op Eurobike in Friedrichshafen begin september.

Lookin 3D; meer comfort en bescherming

De nieuwe Lookin 3D geeft nog meer comfort en bescherming aan de rijder en behoudt tegelijkertijd de moderne vorm en stijl van de vorige Lookin 3D-familie. Het zadel heeft 40% meer vulling voor een nog betere rijervaring en de Double–Cover Side Protection zorgt voor twee keer zoveel bescherming tegen schokken en slijtage. Het zadel is uitgerust met het Flexite shell-systeem, dat gemaakt is om flexibiliteit én kracht te geven en voor maximale schokdemping tijdens het rijden. Het zadel heeft ook een nieuw vensterontwerp, door het venster zie je de 3D Skingel in het zadel. De lijn is beschikbaar in de modellen Athletic, Moderate Man, Moderate Woman en Relaxed. Richtprijs: €64,90.

Float: anatomisch gat voor meer comfort

De Float-lijn is een compleet nieuwe toevoeging aan de productfamilie van Selle Royal en heeft een anatomisch gat voor meer comfort tijdens het rijden. De combinatie van deze centrale opening en de binnenkant van Slow-Fit Foam (een unieke vulling die voor maximaal comfort zorgt omdat ze zichzelf voegt naar de vorm van de contactpunten die de rijder maakt) zorgt voor een gelijkmatige verdeling van druk, terwijl het toch effectieve steun biedt.

De nieuwe Float heeft ook een gladde, versierde matte cover voor een nog groter gevoel van comfort. De lijn is beschikbaar in de modellen de modellen Athletic, Moderate Man, Moderate Woman en Relaxed. Richtprijs: €39,90.

Freccia Strengtex; slank en sportief

De slanke vorm van het nieuwe en sportieve lid van de Strengtex-familie is uitgerust met het speciale Strengtex-covermateriaal van Selle Royal. Dit is een duurzaam en comfortabel drielaags afdekmateriaal dat zeer goed bestand is scheuren en slijtage.  Het zadel is gevuld met Royalgel, opvulmateriaal dat het hoogste niveau van comfort garandeert, waardoor drukpieken met 40% worden verminderd in vergelijking met standaard opvulmateriaal.
Richtprijs: €39,90.

Holland Unitech; instapzadel, extreem slijvast

Het Holland Unitech-zadel is voor instapniveau bedoeld en is uitgerust met Selle Royal’s innovatieve Unitech-technologie. Unitech heeft één soort materiaal voor zowel de cover als de vulling, wat het zadel waterproof maakt en uitermate bestand tegen slijtage.

Dit gaat niet ten koste van het comfort en de hoge kwaliteit die klanten inmiddels van een Selle Royal-zadel verwachten. Richtprijs: €19,90.

Dit artikel is gesponsord door Selle Royal