SKS-spatborden: voor elke type fiets een passende oplossing

Regen! Landbouwers doen een dansje. Fietsers zijn er minder blij mee. Gelukkig heeft spatbordspecialist SKS Germany voor elk type fiets een perfecte oplossing. Made in Germany en standaard met 5 jaar garantie. Waar krijg je dat nog?
Delen:

Alle spatborden vind je op SKS-Germany.com.

Speedrocker. Ready to rock the gravel

De Speedrocker van SKS Germany is specifiek ontwikkeld voor gravelbikes, sportieve cyclocrossers en racefietsen met (bredere) banden van 32 tot 42 mm. Extreem stabiel en optimaal beschermend, dankzij de dubbele spoilerfunctie in het voorspatbord.

De eerste vangt splashwater en modder tussen voorvork en voorwiel op en geleidt het naar beneden, waar het door het draaien van het wiel op de banden belandt. De tweede spoiler vangt het water op voordat het in je gezicht kan spatten. Ook het achterspatbord is bijzonder, met een telescopische verlengfunctie.

Dit spatbord is snel gemonteerd met een nieuw bevestigingssysteem met rubberbandjes, geschikt voor vrijwel elk type frame. Ook zeer geschikt voor montage op fietsen met schijfremmen. Doordacht zijn de praktische uitsparingen voor remleidingen en versnellingskabels. En het ESC Vario Safety System voorkomt schade en letsel als er een tak tussen de spaken komt. Garantie: 5 jaar. Adviesprijs set: 49,99 euro.

Nieuw: Nightblade – MBT-achterspatbord en licht in één

Nieuw te bestellen bij de SKS-dealer in oktober! Nightblade beschermt perfect tegen opspattend water door de verstelbare voorspoiler en extra lange achterspoiler. Het geïntegreerde achterlicht met de Duitse StVZO goedkeuring zorgt voor extra veiligheid in het wegverkeer. Op donkere en natte paden ben je dus dubbel beschermd.

Het achterlicht met batterij, is afneembaar en kan via een USB-aansluiting worden opgeladen. De spoilers zijn gemaakt van zacht kunststof en dienen ook als randbescherming bij het op- en afstappen van de fiets.

Met de Quick-Release-bevestiging laat dit spatbord zich met powerstraps aan vrijwel elke zadelpen bevestigen en met de dubbele versteltechniek past deze perfect op elke maat mountainbike. Bovendien kan daarmee een optimale hellingshoek worden ingesteld voor het achterlicht zodat deze veel meer opvalt dan gemonteerd aan een zadelbuis of achtervork.

Het spatbord is geschikt voor banden van 26‘‘, 27,5‘‘en 29”. Garantie: 5 jaar (op afneembare lichtunit 2 jaar). Adviesprijs: 39,99 euro.

Raceblade PRO Xl: houden de racefiets in stijl

Dit is de ultieme Clip-On spatbordset voor racefietsen en cyclocrossers met een bandbreedte van 25 tot 32 mm breedte. De eenvoudige Quick-release bevestiging past ook op de Aero-vorken en op fietsen met schijfremmen. De spatborden lopen fraai met het wiel mee, dankzij de verstelbare spatbordstangen.

De superlichte en langere spoilers zorgen voor extra spatbescherming. SKS Germany levert er plakstroken bij die voorkomen dat er krassen op het frame komen. Garantie: 5 jaar. Adviesprijs set: 44,99 euro.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.

Dit vind je misschien ook interessant