New Looxs presenteert collectie voor 2020

New Looxs heeft haar collectie voor 2020 rond. Het merk komt onder meer met de Nova-serie, de opvolger van de succesvolle Avero.

De Nova-tassen zijn op verschillende punten verbeterd.

Zo zijn de stoffen nog beter bestand tegen UV-stralen, is de constructie aangepast voor meer stevigheid en bescherming tegen water en hebben de tassen kleine kliksluitingen die gemakkelijk zijn te gebruiken.

Alle vernieuwingen op een rij:

Nova Single

De Nova Single is een stijlvolle schoudertas van waterafstotend polyester met een verstelbare schouderband. De tas heeft een ruim hoofdvak en twee extra ritsvakken. De fietshaken zijn na gebruik op te bergen in een speciaal ritsvak, zodat ze niet in de weg zitten. De tas heeft een kliksluiting en veilige, reflecterende biezen.

Nova Double

De Nova Double is een stijlvolle dubbele tas die gemaakt is van waterafstotend polyester. De tas heeft twee ruime hoofdvakken, drie extra ritsvakken, een kliksluiting en veilige, reflecterende biezen.

Nova Double Racktime

De Nova Double is gemaakt van hetzelfde waterafstotende polyester en heeft eveneens twee ruime hoofdvakken, drie extra ritsvakken, een kliksluiting en veilige reflecterende biezen. De tas heeft een voorgemonteerde Snapit Adapter. Deze is verstelbaar voor een smalle en brede Racktime bagagedrager. Met één klik zit de tas op de drager en met één handbeweging gaat hij er ook weer vanaf.

Nova Double Detachable

De Nova Double Detachable is een stijlvolle dubbele tas van waterafstotend polyester. De tas gaat eenvoudig en snel van de fiets door middel van draaisluitingen. Dat is vooral handig als de tas vaak op en van de fiets moet.

De tas heeft twee ruime hoofdvakken, drie extra ritsvakken, een kliksluiting en veilige, reflecterende biezen.

Camella

De Camella pakaftas is een extra ruime shopper die net zo eenvoudig van de fiets wordt gehaald als hij erop wordt bevestigd. Naast een extra groot hoofdvak heeft de tas enkele kleinere zijvakken.

Postino

De schoudertas Postino is er voor degenen die de laptop of tablet mee op de fiets willen nemen. Dankzij het ruime hoofdvak met drie extra binnenvakken en één voorvak kunnen er veel spullen in meegenomen worden – meer dan in het oude model. De tas heeft een gepolsterd vak zodat de laptop of tablet is beschermd. Verder heeft de Postino een verstelbare en afneembare schouderband en fietshaken in het ritsvak.

Nieuwe prints

New Looxs introduceert met Check Black, Check Blue en Diamond Spring verschillende prints. Deze zijn toepasbaar op bekende modellen, die bewezen succesvol zijn.

Flori Double

De Fiori Double is aangepast, van een dichte bovenkant naar twee banden. Zo is de tas eenvoudiger te combineren met snelbinders. De klep gaat eenvoudig en snel dicht door de klikgespen en dankzij de reflectie is er veel zichtbaarheid in het donker.

Joli Double

De Joli Double is een moderne, dubbele tas en gemaakt van waterafstotend polyester. Hierdoor kan dit model een klein regenbuitje wel hebben. De klep gaat eenvoudig dicht door het klittenband. Dankzij het extra ritsvak gaan spullen gemakkelijk mee. Aan beide zijden zit er reflectie.

Tosca

De Tosca handtas van waterafstotend polyester is vrolijk en modieus. Ze heeft één hoofdvak met een extra binnen- en voorvak met rits, dus er past veel in. De haken voor bevestiging op de bagagedrager zijn na gebruik af te dekken, zodat de Tosca er niet meer uitziet als een fietstas. Door de lange hengsels gaat de tas gemakkelijk aan de schouder.

Lilly

De Lilly is een handige boodschappentas, gemaakt van waterafstotend polyester. De fietstas heeft een ruim hoofdvak en drie kleinere voorvakken. De haken zitten weggewerkt in een ritsvak. Door het reflecterende logo is er zichtbaarheid in het donker.

Nevada

De Nevada backpack heeft een upgrade gekregen. Deze rugtas is veilig en snel aan de fiets te hangen en heeft een speciaal vak voor een tablet. Daarnaast kan er nu ook een 17″ laptop in. De tas is gemaakt van waterafstotend 500d TPU-materiaal, heeft aan drie zijden reflectie en de schouderbanden zijn op de fiets veilig weg te stoppen.

Sports Phonebag Quad system

Met de Sports Phonebag fietsen mensen handsfree en is de smartphone toch in het zicht. De tas heeft een vak voor een smartphone (8 x 16 centimeter). De cover is helder en transparant en maakt het mogelijk de telefoon te gebruiken als deze erin zit.

Het hoofdvak heeft een zachte voering zodat spullen beschermd worden. De tas kan eenvoudig op het stuur of de stuurpen worden geklikt met de KLICKfix Quad Adapter (in horizontale en verticale positie).

Sports Trunkbag Velcro straps

De schoudertas Sports Trunkbag Small is geschikt voor alle typen bagagedragers en gaat door middel van vier riempjes met klittenband op de drager.

De tas heeft een regenhoes en reflectie aan drie zijden. Het hoofdvak valt te vergroten en de tas heeft twee uitrolzakken aan de zijkant. De tas heeft ook nog drie binnenvakken, een afneembare schouderband en een bidonhouder op de achterzijde.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.