Aansprekende presentatie staat garant voor succesvolle verkoop fietstassen

Het inrichten van een winkel en een goede presentatie van producten is een hele uitdaging. Een goede winkelinrichting en een aansprekende productpresentatie heeft direct invloed op de verkoopcijfers. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken.

Om de doorverkoop van fietstassen te stimuleren, heeft AGU talloze mooie oplossingen om producten op een aansprekende manier te presenteren. Specifiek voor de AGU- en FastRider-fietstassen zijn kasten ontwikkeld die ervoor zorgen dat alle tassen op een mooie en overzichtelijke manier gepresenteerd worden.

De speciaal ontwikkelde beugel zorgt voor een solide en sterke bevestiging van de tassen. De fietstas hang je op een handige en eenvoudige manier aan de beugel, waardoor de gehele tas goed zichtbaar is. De kast met de fietstassencollectie springt hierdoor meteen in het oog.

Klanten hebben bij binnenkomst meteen een goed overzicht en kunnen alle beschikbare fietstassen bekijken. Een bijkomend voordeel is dat kast ruimte biedt voor voldoende voorraad en de klant bij aankoop direct het product mee kan nemen.

Modern, eigentijds én duurzaam

Een mooie presentatie, begint natuurlijk bij een mooie collectie. Daarom komt FastRider in 2020 met een geheel nieuwe collectie fietstassen. Niet alleen de tassen zullen een moderne en eigentijdse uitstraling krijgen, ook het merk en het logo zullen opgefrist worden. FastRider zal na lancering van de totaal nieuwe collectie 2 keer per jaar nieuwe tassen toevoegen, die inspelen op de trends van dat moment.

Belangrijke pijlers van de nieuwe collectie zijn duurzaamheid en stijl

Belangrijke pijlers van de nieuwe collectie zijn duurzaamheid en stijl.

Het gebruik van recyclede en natuurlijke materialen begint een steeds grotere rol in te nemen in de ontwikkeling van de collectie en de richting waarin het merk zich beweegt. Daarnaast zullen de nieuwe fietstassen qua materiaal, vorm en design een geheel nieuwe weg inslaan. Met de nieuwe FastRider tassen kan iedereen stijlvol voor de dag komen en is er keuze voor een duurzaam alternatief, zonder concessies op functionaliteit

Tassen aan het frame

Een nieuwe en complete lijn voor de avontuurlijke fietsers.

Niet alleen FastRider slaat een geheel nieuwe weg in, ook het AGU-tassenassortiment is uitgebreid met een nieuwe en complete lijn voor de avontuurlijke fietsers: de Venture Bike Packing tassen. Deze tassenlijn bestaat uit een 5-tal tassen die direct aan het frame te bevestigen zijn, en bieden een antwoord op de groeiende groep racefietsers en mountainbikers die met minimale spullen voor een dag, een weekend of langer op pad gaan om hun horizon te verbreden.

Ook voor deze tassen is er een mooie presentatiewand beschikbaar waarin de tassen overzichtelijk gepresenteerd worden.

Hulp bij inrichten en productkeuze?

Hulp nodig bij het inrichten van uw winkel? Meer weten over de nieuwe FastRider of AGU fietstassen? De specialisten van AGU helpen graag. Neem contact op via info@agu.nl

Dit artikel is gesponsord door AGU.