Hercules gekozen als 'Deutschlands Beste Fahrräder'

Het merk Hercules is in Duitsland gekozen als 'Deutschlands Beste Fahrräder' door het wetenschappelijke magazine Focus Money en het instituut IMWF. Het Duitse merk groeit flink door in heel Europa.

Deze zomer zal het nieuwe pand van het Duitse Hercules in gebruik genomen worden. Dit pand gelegen in het Noord-Duitse dorp Emstek in de buurt van Cloppenburg illustreert de internationale groei van het aloude Duitse merk. De innovatie, het design en vooral ook de kwaliteit van de e-bikes zorgen voor een groeiende interesse bij de vakhandelaren in Europa.

Hercules valt in de prijzen

Roberta F8

In Duitsland is door de organisatie Deutschland Test in samenwerking met het wetenschappelijke magazine FOCUS MONEY en het instituut IMWF het merk Hercules gekozen als Deutschlands Beste Fahrräder. Ook in Nederland viel Hercules in de prijzen met het model Roberta F8 als Beste Koop in de fietsbijlage van dagblad de Telegraaf.

De Hercules Roberta F8 heeft in de fietsspecial van De Telegraaf het predikaat Beste Koop gekregen. Deze waardering is er gekomen dankzij de uitstekende rijkwaliteiten en de goede prijskwaliteitverhouding .

Het Duitse merk Hercules is succesvol in de Benelux mede dankzij de speciaal voor de Benelux ontwikkelde serie Montfoort e-bikes met Bosch-systeem en gesloten kettingkast.

Dit artikel is gesponsord door Hercules Bikes.