Louis Verwimp Dealerdagen: inkoopvoordeel tussen workshops door

De Louis Verwimp Dealerdagen zijn van 17 tot en met 19 maart 2019. Het open huis van de groothandel draagt bij aan een goede voorbereiding op het naderende fietsseizoen 2019 want dit jaar wordt er meer ruimte en aandacht gegeven aan interessante en boeiende workshops op de beursvloer.

Het is in de loop der jaren een goede traditie geworden om in de maand maart af te reizen naar Valkenswaard om de Louis Verwimp Dealerdagen te bezoeken. In samenwerking met een groot aantal leveranciers wordt een serieuze vakbeurs op de mat gelegd in het magazijn van Louis Verwimp BV en de daaraan gekoppelde boogtent.

Verwimp zal breed de collecties presenteren van de fietsmerken Bikkel Bikes, Superior, Haro en Golden Lion. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de merken als Dedacciai, Deda Elementi, Outwet, Sapo, Bici, Selle SMP, Tioga, VWP, Melon en Alpina Sport, die Verwimp exclusief vertegenwoordigt.

Workshops op beursvloer

Op 1.000 vierkante meter presenteren 35 exposanten in totaal 60 merken, noviteiten en nieuwe producten. In veel stands zal inspirerende beleving te zien zijn en worden workshops gegeven, waardoor de dealerdagen niet alleen commercieel aantrekkelijk zijn maar ook informatief en leerzaam. “In het verleden deden we altijd een aantal workshops boven in onze vergaderzaal, maar daarmee haal je de bezoekers van de beursvloer af. Dat willen we liever niet, daarom hebben we ervoor gekozen om de workshops, die dit jaar talrijker zijn dan ooit, te verplaatsen naar de beursvloer in de stands van de exposanten zelf,” licht Louis Verwimp jr. toe.

Adsoft en Bikkel Bikes gaven altijd al workshops tijdens de Louis Verwimp Dealerdagen, nu zullen zeker ook internetbureau White, CEMA Bearings en Shimano vaktechnische informatie delen met de bezoekers.

Magazijn shoppen nieuwe stijl

Kenmerkend voor de dealerdagen van Verwimp waren altijd de ondernemers, die met een winkelkarretje door het magazijn reden om inkopen te doen. Met ingang van dit jaar heeft die vorm van inkopen een vernieuwing ondergaan. De ondernemer is nog steeds vrij om op z’n gemak in het magazijn rond te kijken, maar zónder het traditionele winkelwagentje. Hij kan op een orderblok aangeven in welke producten hij geïnteresseerd is. Die worden dan ingeboekt en verstuurd. Wanneer de ondernemer de orders dezelfde dag wil meenemen zal een medewerker van Verwimp de verkrijgbare producten voor de klant bij elkaar zoeken.

“Eigenlijk was het niet meer van deze tijd, daarom hebben we een vorm van magazijn shoppen nieuwe stijl bedacht. Het voordeel voor de ondernemer is dat hij geholpen wordt en niet zelf de producten uit het magazijn hoeft te pakken. Dat doen wij voor hem, terwijl de klant op het terras iets kan gaan drinken,” aldus Verwimp. Wat onveranderd blijft zijn de speciale beursaanbiedingen, die Verwimp rondom het magazijnterras presenteert in ludieke kraampjes. Maar ook die zullen middels het ordersysteem ingeboekt en verstuurd worden, of verzameld door een medewerker van Verwimp.

Brabantse gezelligheid

Verwimp doet er alles aan om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. In een informele sfeer kunnen bezoekers stands bezoeken, zich laten informeren en netwerken. Tussen de bedrijven door is het mogelijk om van de alom aanwezige catering te genieten, want in dat opzicht heeft Verwimp een naam hoog te houden. “We willen dat de spreekwoordelijke Brabantse gezelligheid onderdeel is van onze voorjaarsshow. Dat is voor iedereen plezierig, zowel voor de bezoekers als de exposanten, en sfeerbepalend voor het evenement,” aldus Verwimp. “Onze shows zijn mede door het gemoedelijke karakter en de informele sfeer zo groot geworden. Daarom doen we er alles aan om die ongedwongen sfeer vast te houden.”

Louis Verwimp dealerdagen 2019

Locatie:
De Vest 21
5555 XL
VALKENSWAARD

Tijden:
Zondag            17 maart 2019            09:00-18:00 uur
Maandag         18 maart 2019            09:00-21:00 uur
Dinsdag           19 maart 2019            09:00-18:00 uur

Meer info
Louis Verwimp – info@verwimp.nl

Dit artikel is gesponsord door Louis Verwimp.