Gloednieuwe speed pedelec: Kettler Velossi E45

Gloednieuwe speed pedelec: Kettler Velossi E45

De markt van speed pedelecs groeit en bovendien worden er steeds hogere eisen gesteld aan deze snelle, luxe e-bikes. Kettler speelt daarop in met de lancering van de Velossi E45. Deze fiets moet komend seizoen in 2019 uitgroeien tot een veelgevraagde topper.

De Velossi E45 is een ongeëvenaarde speed pedelec. Het high-end in-tube frame heeft twee jaar ontwikkelingstijd achter de rug. Uitsluitend de beste ingenieurs uit de tweewielerbranche zijn bij dit proces betrokken geweest.

Strak design met geïntegreerde accu

De speed pedelec kenmerkt zich door een strak design met een geïntegreerde batterij (750 Wh). Het frame straalt pure elegantie uit en biedt bovendien sportiviteit en comfort. De verende voorvork is van hoge kwaliteit en zorgt voor prettige rijeigenschappen. De Velossi E45 is zodanig ontworpen om ook op hoge snelheden te beschikken over een enorm veilig gevoel en een subliem rijcomfort.

Optimale krachtoverbrenging

De fiets combineert de bijzonder stille Go Swiss Drive-achterwielmotor met een Gates-riem (carbon) en het speciale E-Bike Pinion C1.9XR-schakelsysteem (van voormalige Porsche-ingenieurs). Op deze manier wordt alle spierkracht optimaal overgebracht en biedt de fiets maximale aandrijfkracht.

De Velossi E45 is een snelle, onderhoudsarme speed pedelec die elke dag veel plezier geeft. Zoveel plezier dat fietsers misschien vrijwillig later thuis zullen komen…

Ervaren pionier

In de jaren zeventig bouwde Kettler als pionier de eerste aluminium fietsen. Vandaag de dag bouwt het bedrijf in Duitsland nog altijd fietsen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kettler beschikt over een schat aan ervaring werkt met de opgedane kennis steeds aan nieuwe fietsinnovaties.