artikel

New Looxs introduceert collectie 2019

Winkel 734

New Looxs introduceert de nieuwe tassencollectie voor 2019. Zo komt het merk met een compleet nieuwe vrouwelijke tassenlijn, een nieuwe stuurtas, en een nieuwe trunkbag. Bovendien is de hardloper Vigo nog weer verder verbeterd en vernieuwd.

New Looxs introduceert collectie 2019

De producten uit de nieuwe collectie 2019 op een rij:

Zarah

De nieuwe collectie biedt een nieuwe vrouwelijke tassenlijn met de naam Zarah. De Zarah is een bloemenprint die helemaal in de laatste mode past. Met frisse kleuren zoals groen en blauw met roze accenten. In deze serie een aantal ‘all time favorites’ zoals de Lilly en Fiori double. Maar ook 2 nieuwe modellen zoals de Joli double. Deze ruime dubbele tas is handig voor de dagelijkse boodschappen. De tas heeft een handige klittenband sluiting en een klep die over de tas valt en zo de tas mooi waterafstotend afsluit. Het andere nieuwe model is de modieuze schoudertas Tosca. Groot genoeg voor dagelijks woon-werkverkeer of een kleine boodschap. Deze tas heeft veel extra ritsvakjes om al jouw spulletjes handig mee te nemen. Consumentenadviesprijs vanaf €29,95.

Vigo

De andere nieuwe serie is de Vigo. Een hele uitdaging om deze serie te vernieuwen, want dit is al jarenlang de hardloper. Maar de tassen zien er niet alleen strak uit, ze zijn ook nog steeds enorm functioneel. De sluiting is veranderd in een moderne haaksluiting en de reflectie is nu een mooie logo print. De enkele tas heeft veel extra vakken, een regenhoes en instelbare Rixen & Kaul haken. De dubbele tas is leverbaar in een bevestiging met riempjes en met Racktime Snap-it adapter. De stuurtas heeft een transparant scherm zodat je gebruik kunt maken van een telefoon of tablet. Handig als navigatie! Consumentenadviesprijs vanaf €57,95.

Varo

In de waterdichte serie Varo brengt New Looxs 2 nieuwe producten: een stuurtas en een trunkbag.
De stuurtas heeft veel extra binnen- en zijvakken, een afneembare schouderband en een transparant scherm voor gebruik van telefoon.
De trunkbag bevestig je op een Racktime bagagedrager met de Snap-it adapter. De tas heeft 3 extra binnenvakken en een los net zodat je een helm na gebruik handig aan de tas vast kunt maken. Consumentenadviesprijs vanaf €79,95.

Folla

Deze populaire print heeft een nieuwe kleur gekregen. Alle bekende Folla modellen zijn nu ook verkrijgbaar in de kleur Folla Blue. Deze vervangt de kleur Folla beige.

Alle nieuwe New Looxs tassen zijn al verkrijgbaar bij de vertrouwde groothandel
www.newlooxs.nl

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.

Foto's

Reageer op dit artikel