artikel

Zomerse avonturen op een elektrische scooter

Elektrische fietsen 5811

Wat is er leuker dan op een mooie zomerdag of -avond de wind door je haren te voelen en op een relaxte manier de omgeving te verkennen op een elektrische scooter? Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die de mogelijkheid bieden om hele of halve een dag een elektrische scooter te huren.

Zomerse avonturen op een elektrische scooter

Huifkarcentrum Bergh in Loerbeek biedt meer dan alleen een elektrische scooter. Mensen kunnen er terecht voor gezellige huifkartochten, maar ook voor een Landauer voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest. Wie een geheel verzorgde familiedag wil, een dagje uit, een kinderfeestje of bedrijfs- of groepsuitje, is bij Bergh aan het goede adres. Dit bedrijf staat voor oer-Hollandse gezelligheid.

Elektrische scooter van ScoetzOp de elektrische scooter door het Montferland

Wie zelfstandig het mooie Montferland en omstreken wilt verkennen, kan dat ook doen met een elektrische scooter van Scoetz. Met de Scoetz mag je overal rijden, zelfs in stiltegebieden en op fietspaden. Er mogen twee personen op één Scoetz. Dit betekent dat er maximaal 32 mensen in totaal kunnen genieten van dit leuke en milieuvriendelijke arrangement. Omdat de Scoetz-scooters elektrisch zijn, kunnen bestuurders ook nog eens geruisloos genieten van elkaar en van de natuur. Over de actieradius hoeft men zich geen zorgen te maken, want die is maar liefst 100 kilometer. Bij het rijden van de Scoetz is er geen helmplicht.

Op de elektrische scooterRust zonder uitlaatgassen

Een voorbeeld aan de andere kant van het land is De Bever Verhuur uit Ouddorp. Eigenaar Kees Bezuijen: “Mensen zijn vandaag de dag steeds actiever en willen graag meer van de omgeving zien. In dit deel van Nederland, nabij de kust, staat regelmatig veel wind. Voorop staat dat wij iedereen optimaal van de natuur willen laten genieten. Dat gaat perfect met een elektrische scooter, het ideale en veilige vervoermiddel om je in de natuur te verplaatsen. Het geeft rust, het stoort niemand, het geeft geen vieze uitlaatgassen en dieren worden met rust gelaten. Wij hebben ook gekozen voor elektrisch uit oogpunt van duurzaamheid, lagere onderhoudskosten en geen brandstofkosten. Bovendien spreekt het merk emco ons aan: degelijke techniek in combinatie met een fraai design”. De Bever verhuurt ook Segways, Lopifits, bakfietsen en aangepaste fietsen voor mindervaliden. Natuurlijk gaan mensen niet eerder op pad dan na een uitgebreide instructie.

Huifkarcentrum Bergh en De Bever Verhuur zijn beiden erkende emco-dealers, voor zowel nieuwe als gebruikte emco e-scooters. Ook leveren ze diverse accessoires voor de scooters.

Tip voor een goed onderhouden e-scooter

Tot slot een tip: de aanschaf van een jonge gebruikte elektrische scooter uit de verhuur is een ideaal koopje voor een hoogwaardige en goed onderhouden scooter.

Deze tekst  is gesponsord door emco Benelux

Reageer op dit artikel