Urban Arrow voor het eerst in groene kleur

Urban Arrow voor het eerst in groene kleur

De bakfietsen van Urban Arrow zijn al meer dan 12 jaar alleen verkrijgbaar in zwart en wit. Nu introduceert het Nederlandse merk voor het eerst sinds de oprichting in 2011 een fris groene kleur in de Family-lijn.

De groene tint van de Urban Arrow Family Green geeft een verfrissende uitstraling aan de bakfiets. Dit maakt de bakfiets een echte eyecatcher in het straatbeeld. Urban Arrow over het waarom van de kleur groen: “In de huidige wereld waarin duurzame keuzes steeds meer centraal staan, horen elektrische bakfietsen bij een moderne en milieubewuste levensstijl. Wij bewegen mee met deze veranderende wereld door de introductie van deze groene trendkleur."

Duurzame toekomst

Volgens Urban Arrow is het is meer dan alleen een esthetische keuze: "We sluiten ons aan bij de beweging naar een duurzame, groene toekomst. Bovendien heeft de natuurlijke kleur groen een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Het roept gevoelens van rust, balans en vernieuwing op.”
De Urban Arrow Family Green is beschikbaar voor de uitvoering Active Plus, Performance Essential en Performance Plus en heeft een verkoopprijs vanaf 5.699 euro.

Automatisch schakelen

Naast de introductie van een nieuwe kleuroptie in het assortiment, doet Urban Arrow ook een belangrijke upgrade in de Family Green Performance Plus-modellen. Deze modellen zijn afgemonteerd met het Enviolo AutomatiQ-systeem. Verder zijn de bakfietsen van Urban Arrow nu standaard voorzien van de slimme Connected+ technologie. Hierdoor zijn ze bij aankoop al beschermd en verzekerd tegen diefstal.