Fietsverzekeraar Kingpolis heet nieuwe sponsor-pup warm welkom

Fietsverzekeraar Kingpolis heet nieuwe sponsor-pup warm welkom
Ubbi en Udo, hulphondpups in opleiding

Terwijl de lente haar intrede doet en de wereld ontwaakt uit haar winterslaap, is het tijd om de fiets weer uit de schuur te halen en de frisse lucht te omarmen. Bij Kingpolis begrijpen ze het enthousiasme dat gepaard gaat met het voorjaar: het is het perfecte moment om de liefde voor mobiliteit te vieren, terwijl we de wereld verkennen op onze tweewielers.

Terwijl klanten hun fietsen (laten) klaarmaken voor een nieuw fietsseizoen, is het ook een tijd om stil te staan bij degenen die helpen bij het vergroten van ieders mobiliteit – zoals de harige helden van Hulphond Nederland.

Marrit Raaijmakers (links), wielrenster en ambassadrice voor Hulphond Nederland, met Hetty Stellingwerf (Kingpolis) en Pieter Blickman (tot voor kort Hulphond Nederland).
Marrit Raaijmakers (links), wielrenster en ambassadrice voor Hulphond Nederland, met Hetty Stellingwerf (Kingpolis) en Pieter Blickman (tot voor kort Hulphond Nederland).

Kingpolis is verheugd haar langdurige samenwerking met Hulphond Nederland voort te blijven zetten, een partnerschap dat gericht is op het ondersteunen van mobiliteit en onafhankelijkheid voor mensen die daarin beperkt zijn. Bij elke fietsverzekering die online wordt afgesloten gaat een bedrag naar Hulphond Nederland. De verzekeraar van fietsen begrijpt het belang van bewegingsvrijheid en kondigt daarom trots aan een nieuwe sponsor-pup te mogen verwelkomen bij Hulphond Nederland.

Mobiliteit is geen vanzelfsprekendheid

Kingpolis en Hulphond Nederland delen al jaren een gezamenlijk doel: mobiliteit. Of het nu gaat om het beschermen van fietsers op de weg of het ondersteunen van mensen die vertrouwen op de hulp van een speciaal getrainde hulphond, het doel blijft hetzelfde: levens verbeteren door middel van beweging en onafhankelijkheid.

Kingpolis en Hulphond Nederland delen al jaren een gezamenlijk doel: mobiliteit.”

Met een nieuwe sponsor-pup zet de verzekeringsmaatschappij een nieuwe stap in haar missie om mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Deze pup wordt opgeleid tot een hulphond die elke dag het verschil zal maken voor zijn baasje. Door het sponsoren van deze pup draagt Kingpolis direct bij aan het vergroten van de mobiliteit en het welzijn van anderen. Van elke online afgesloten fietsverzekering doneert ze een bedrag aan Hulphond Nederland. Ze roept op om mee te helpen in het streven naar een wereld waarin mobiliteit geen beperking is, maar een bron van vrijheid en empowerment voor iedereen.

Dit artikel is gesponsord door Kingpolis