Nieuw spaarprogramma voor dealers in Juncker Bike Parts

Nieuw spaarprogramma voor dealers in Juncker Bike Parts

Juncker introduceert het Juncker Plus Spaarprogramma. Hiermee wil de distributeur zijn klanten extra belonen voor de intensieve samenwerking. Voor elke honderd euro die een klant bestelt, worden punten toegekend die te verzilveren zijn voor gratis cadeaus zoals dagjes uit, bioscoopbonnen en elektronica. Zo beloont de dealer zichzelf en kan het spaarprogramma ook worden gebruikt om medewerkers te werven en aan zich te binden.

Het belangrijkste doel van het Juncker Plus Spaarprogramma is om de dealers te belonen voor hun vertrouwen en het feit dat ze kiezen voor Juncker als belangrijkste leverancier in onderdelen en accessoires. “Uit ervaring weten we dat gratis cadeaus altijd zeer gewaardeerd worden door onze klanten”, zegt Wilco Schneiders, head of sales & services bij Juncker Bike Parts. “De dealer beloont hiermee zichzelf en spaart snel voor cadeaus, of kan het spaarprogramma gebruiken om medewerkers te werven en aan zich te binden.”

Een extraatje

Bovenop de sterk concurrerende condities die Juncker biedt, wordt de dealer met het nieuwe programma beloond voor een intensieve samenwerking. Het spaarsysteem komt daarmee bovenop alle andere unieke services die Juncker Bike Parts biedt, zoals de technische Juniversity trainingen, het eenvoudige bestelsysteem en de uitmuntende logistieke dienstverlening.

Wilco Schneiders: “Spaarsystemen hebben zich al bewezen in andere branches, maar in de fietsbranche zijn wij hiermee uniek. We zijn ervan overtuigd dat hiermee de samenwerking met onze dealers naar een nog hoger niveau wordt getild.”

Partnerschap

Juncker Bike Parts heeft voor dit spaarprogramma de samenwerking opgezocht met een gerenommeerde partner in loyaliteitsprogramma’s. Touch Incentive heeft voor diverse aansprekende merken reeds spaarprogramma’s opgezet. Denk daarbij aan merken zoals Albert Heijn, KLM, ING en Samsung. Het is ook het bedrijf dat de complete afhandeling verzorgt van de cadeaus; via hen worden de cadeaus verstuurd en kunnen vragen worden gesteld over het spaarprogramma.

Exclusieve deelname

Besloten is het spaarprogramma exclusief aan te bieden aan dealers die voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals is opgenomen in het dealercontract. Wie in aanmerking wil komen voor het spaarprogramma kan daartoe contact opnemen met de accountmanager.

Een geselecteerde dealer ontvangt een uitnodiging om zich eenmalig aan te melden en akkoord te gaan met de voorwaarden. Met deze registratie zijn de eerste punten verdiend en spaart men automatisch Plus Punten bij iedere bestelling. Deze punten worden wekelijks toegekend aan het account van de dealer.

Het puntenaantal is terug te vinden op Accentry en middels een button is het persoonlijke Juncker Plus account te openen met daarin de cadeaushop. Hierin zijn de gespaarde punten te verzilveren. Dit varieert van kleinere cadeaus zoals een bioscoopbon die vlot bij elkaar te sparen is, tot prachtige en duurdere cadeaus zoals iPads of uitjes voor het complete team.

Punten sparen

Iedere €100 aan factuurwaarde bij Juncker Bike Parts levert 100 Plus Punten op. Na aanmelding ontvangt de deelnemer direct een welkomsttegoed en kan via verschillende promotiecampagnes aanspraak worden gemaakt op extra Plus Punten. In de webshop zijn de punten eenvoudig te verzilveren. Wie een interessant cadeau ziet waar nog net niet genoeg punten voor zijn gespaard, kan deze in ‘favorieten’ plaatsen en heeft daarmee een gericht spaardoel.

Het spaarprogramma is uniek in de tweewielerbranche en er zullen ongetwijfeld vragen zijn. Die kunnen worden gesteld aan de accountmanager. De accountmanager is ook degene die aangeeft of iemand in aanmerking komt voor het Juncker Plus Programma.

Dit artikel is gesponsord door Juncker Bike Parts.