SKS Germany introduceert een drietal nieuwe producten

SKS Germany introduceert een drietal nieuwe producten

Elk jaar komt SKS Germany met nieuwe producten die fietsen extra comfortabel en veilig maken. Zo komt er begin 2024 een volledig nieuwe lijn minitools op de markt. In dit artikel focussen we op de nieuwe producten die nu leverbaar zijn, zoals een AirTag houder, een nieuw achterlicht en een vernieuwde fietspomp.

Fietsen worden steeds mooier en innovatiever. Het dievengilde merkt dit ook op. Het is daarom extra belangrijk om de fiets goed te beveiligen. Mocht de fiets toch gestolen worden, dan is het belangrijk om te weten waar deze is. SKS Germany heeft daarvoor de VELODETECT+ ontwikkeld. Het is een regenwaterdichte houder voor een AirTag, die je onopvallend met anti-diefstalschroeven aan de fiets kunt bevestigen. 

De houder heeft nog meer functies: je kunt er ook een minipomp, reserveband of tool mee aan de fiets bevestigen. Het product is binnenkort leverbaar bij de SKS-dealer, en heeft een garantie van vijf jaar. De adviesprijs van de houder is 19,99 euro.

Flash-verlichting

Naast de regenwaterdichte houder, heeft SKS ook een nieuw achterlicht ontwikkeld: de INFINITY REARLIGHT FLASH. Met COB-ledtechnologie beschikt het licht over een gelijkmatige, heldere lichtstroom (30 lumen). Via de bijgeleverde adapter kun je het eenvoudig aan de speciaal door SKS ontwikkelde INFINITY UNIVERSAL bagagedrager monteren. 

Door middel van de bijgeleverde rubberen ringen in twee maten is de lamp ook te bevestigen aan de zadelpen of staande achtervork. Het achterlicht met geïntegreerde accu kan via USB worden opgeladen en heeft een brandduur tot vijf uur. De adviesprijs van de lamp is 29,99 euro.

RENNKOMPRESSOR NXT

SKS Germany heeft na bijna 60 jaar een opvolger voor de RENNKOMPRESSOR: de RENNKOMPRESSOR NXT, een professionele hightech pomp met subtiele retrokenmerken van zijn voorganger. De vernieuwde pomp is ook leverbaar met een digitaal display. 

Dankzij de solide aluminium voet en de hoge stalen buis met veel pompvolume kan je met de pomp ook bij hoge druk comfortabel pompen. De NXT pompt tot 16 bar wat nauwkeurig af te lezen is op de nu grotere manometer. Er is ook een DIGI-versie leverbaar met een zeer nauwkeurige digitale manometer (tot twee cijfers achter de komma). 

De SKS RENNKOMPRESSOR NXT heeft de nieuwe MULTI VALVE ventielkop MV EASY met innovatieve rockertechnologie. De handgreep is van beukenhout en ligt tijdens het pompen comfortabel in de hand. Voor transport kan het handvat er gemakkelijk en zonder gereedschap worden afgehaald en kunnen de pompvoetjes worden ingeklapt. De vernieuwde pomp is nu leverbaar en heeft een adviesprijs van 99,99 euro (met digitale manometer 119,99 euro). 

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.