SKS Germany heeft bidonhouders voor elke fiets en e-bike

SKS Germany heeft bidonhouders voor elke fiets en e-bike

Bij fietsen in warm weer is voldoende drinken erg belangrijk. SKS Germany heeft meer dan twintig verschillende bidonhouders voor elk type fiets en e-bike. Ook als er weinig ruimte is of als bidongaten ontbreken. Bevestiging kan zelfs met klittenbanden of magneetkracht, aan het frame of aan het stuur. Daarnaast biedt SKS een garantie van 5 jaar op iedere bidonhouder.

Dual SC

Veel frames bieden weinig ruimte voor een bidonhouder. De Dual SC bidonhouder is dan een oplossing, omdat de bidon er vanaf de zijkant in kan. Het is een lichte en solide houder, gemaakt van polycarbon. De adviesprijs van deze bidonhouder is 19,99 euro.

Slidecage

De Slidecage bidonhouder is zowel vanaf de bovenkant als de zijkant te plaatsen, en zowel vanaf links als rechts. De adviesprijs van deze bidonhouder is 9,99 euro.

Cage Shifter+

Met de Cage Shifter+ product kunnen de bidonhoudergaten in het frame 1,5 tot 4,5 cm worden verschoven. De bidonhouder schroeft er dan met twee schroeven aan vast. Zo wordt er extra ruimte gecreëerd, en is het mogelijk om vaak opeens twee bidonhouders te plaatsen. De bidonhouder is gemaakt van lichtgewicht polycarbon. De adviesprijs is 19,99 euro.

De Anywhere is een veel verkocht bevestigingssysteem, dat geen bidongaten nodig heeft.
De Anywhere is een veel verkocht bevestigingssysteem, dat geen bidongaten nodig heeft.

Anywhere

De Anywhere is een veel verkocht bevestigingssysteem, dat geen bidongaten nodig heeft. De houder werkt met solide klittenbanden, met zachte rubberen voering en past op alle framebuizen met een diameter tot 80 mm. Daarnaast is het ideaal voor kinderfietsen. De Topcage en Velocage bidonhouders zijn eraan te bevestigen. Verder is het mogelijk bidons aan de voorvork, zadelbuis en stuur te plaatsen. Adviesprijs: 9,99 euro.

Topcage

De Topcage is een lichte en stabiele bidonhouder van hoogwaardig kunststof. De bidonhouder is gemaakt van flexibele materialen, waardoor men de bidon er heel gemakkelijk in kan doen en er weer uit kan halen. De houder is ook geschikt voor reguliere flessen van een halve tot anderhalve liter en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Verder is hij te combineren met de Anywhere-houder, en beschikt het over een klittenband bevestiging. De adviesprijs van de Topcage is 9,99 euro. Als Anywhere Topcage: 19,99 euro.

Velocage

De Velocage is een beproefde bidonhouder, robuust en lichtgewicht. Het heeft een sportief design, en is leverbaar in vier verschillende kleuren. Ook de Velocage is te combineren met de Anywhere-houder, en beschikt over een klittenband bevestiging. Adviesprijs: 9,99 euro. Als Anywhere Velocage: 19,99 euro. 

Met 19 gram is de Pure het lichtgewicht onder de bidonhouders.
Met 19 gram is de Pure het lichtgewicht onder de bidonhouders.

Pure

Met 19 gram is de Pure het lichtgewicht onder de bidonhouders. Het is volledig van koolstofvezels gemaakt en daarmee ook super solide. De bidonhouder heeft een mat/glanzend Stealth-design. Adviesprijs: 44,99 euro.

Dual

De Dual bidonhouder is licht en sterk door een combinatie van gerecyclede koolstofvezels uit de auto-industrie met slagvast polyamide. Het heeft een strakke Stealth-look in matzwart, met subtiele glanzende details. De adviesprijs van de Dual is 19,99 euro.

Com/cage velo

De Velocage bidonhouder is aan het stuur te plaatsen. Daarvoor is wel de COMPIT-stuurhouder voor smartphones nodig. De bidonhouder wordt namelijk aan deze houder bevestigd. Hierdoor zijn de Smartphone en bidon altijd gemakkelijk bereikbaar. De adviesprijs van de Velocage is 14,99 euro. De adviesprijs van de COMPIT-set is 29,99 euro.  

Wirecage

De Wircage bidonhouder is gemaakt van zwart gespoten aluminium. Een echte blikvanger dankzij het minimalistische ontwerp dat uit één stuk is gebogen. Adviesprijs: 9,99 euro. 

Spacecage

De Spacecage bidonhouder heeft een dubbele bodem met een klein opbergvak, gemaakt voor reparatiesets, sleutels of geld. De adviesprijs van de spacecage is 15,99 euro. 

Monkeylink heeft een aantal bidonhouders en bidons die met magneetkracht werken.
Monkeylink heeft een aantal bidonhouders en bidons die met magneetkracht werken.

Monkeylink

Monkeylink heeft een aantal bidonhouders en bidons die met magneetkracht werken. Op de bidongaten is het mogelijk een magnetische houder te plaatsen waar de bidons op vastklikken, zonder de traditionele houder. Er zijn verschillende maten bidons (Monkeybottles) leverbaar van Monkeylink, veelal met zelfsluitend membraam. De adviesprijzen beginnen vanaf 37,99 euro.  

Monkeylink Anybottle

Bij de Monkeylink Anybottle zit een traditionele bidonhouder met magneetkracht vast aan het frame. Geschikt voor de meeste standaard bidons, maar ook voor aluminium en thermische flessen. De adviesprijs is 19,99 euro.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.