Ontbijtsessie Velovak en World on Wheels met Roxane Knetemann

Ontbijtsessie Velovak en World on Wheels met Roxane Knetemann

Op dinsdagochtend 6 juni organiseert fietsevenement World on Wheels en tweewielervakbeurs Velovak in samenwerking met Bicycling een ontbijtsessie bij De Proloog aan de voet van de Amerongse berg.

Tijdens de ontbijtsessie die wordt gehouden van 8.30 tot 10.00 uur worden de plannen verder gepresenteerd in de aanwezigheid van verschillende topmerken. Ook Roxane Knetemann, net terug van Alpe d’HuZes, is aanwezig. Zij heeft het onder andere over vrouwen in de fietsmarkt en kijkt vooruit naar de Tour.

Alle merken uit de fiets- (zowel recreatief als sportief) en scooterbranche die meer informatie willen over (of nog twijfelen deel te nemen aan) de evenementen op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 september in Gorinchem zijn meer dan welkom bij de ontbijtsessie. Aanmelden kan simpel door een mailtje te sturen naar Imo Muller.

Consumentenbeurs World on Wheels wordt gehouden op zaterdag 16 en zondag 17 september. Vakbeurs Velovak vindt plaats op zondag 17 en maandag 18 september 2023. Beide beurzen worden gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.