Webinar over budgetcoaching gemist? Kijk hem nu terug

Webinar over budgetcoaching gemist? Kijk hem nu terug
Presentatrice van het webinar is Annemarie Brüning, bekend van Hart van Nederland en Shownieuws.

Geldzorgen leiden tot veel stress en gezondheidsklachten waardoor werknemers minder gaan functioneren op het werk. In het webinar over budgetcoaching dat OOMT samen met Tweewieler en zustertitel AMT organiseerde wordt duidelijk hoe je hier als werkgever mee om kunt gaan. Heb je het webinar gemist? Kijk het dan nu terug en doe er je voordeel mee.

Een groeiend aantal huishoudens heeft te maken met financiële problemen. Programmamaker Jet Thole van OOMT geeft in het webinar aan dat werknemers door geldzorgen niet goed functioneren in hun werk. Erover praten vinden ze vaak lastig. “En ook al vermoeden veel werkgevers wel dat er iets speelt, ze durven er vaak niet naar te vragen bij hun werknemers.”

Pauline Mulder, financieel coach van Nibud en Sammen, waarmee OOMT samenwerkt ten aanzienv an budgetcoaching, ziet dat er veel aanleidingen kunnen zijn voor financiële problemen: "In de privé-situatie doen zich allerlei zaken voor zoals ziekte van een partner of een relatie die stuk loopt. Het is belangrijk dat je daar als werkgever oog voor hebt en de werknemer zich op zijn gemak voelt om over de problemen te praten.” In het webinar praat gesprekleider Annemarie Brüning over manieren hoe je hier als werkgever mee om kunt gaan.

Om financiële problemen te herkennen en aan te pakken biedt OOMT budgetcoaching. Op de website van OOMT is informatie te vinden over het budgetcoachingstraject met een Nibud-coach.

Bekijk het webinar direct terug.