Mokumono lanceert lokaal geproduceerde e-bike

Mokumono lanceert lokaal geproduceerde e-bike

Mokumono presenteert een nieuwe e-bike: De Polder. De fiets bestaat uit een 'Made in the Netherlands' frame, gecombineerd met duurzame componenten die minimaal onderhoud nodig hebben. De voor- en achterlichten zijn in samenwerking met Spanninga ontworpen.

Het merk Mokumono is gelanceerd met als doel lokaal fietsframes te produceren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met dit in het achterhoofd kwam de samenwerking met Spanninga tot stand en dat maakt dat ook de lampen op De Polder, net als het frame, in Nederland zijn geproduceerd.

Minimalistisch ontwerp lamp

Dankzij de innovatieve COB LED-technologie bieden de voor- en achterlichten een heldere en krachtige lichtbundel en zorgen ze voor het minimalistische en compacte ontwerp van de lamp. Het achterlicht verlicht zowel de achterkant als de zijkanten van de fiets, voor optimale veiligheid van de fietser.

Oprichter van Mokumono Bob Schiller is enthousiast over de samenwerking met Spanninga: “Spanninga heeft niet alleen veel ervaring en kennis op het gebied van licht, maar dacht ook mee over aspecten van de behuizing, productie en montage en zo zijn er slimme oplossingen gevonden. Het eindresultaat past perfect bij de Mokumono Polder en geeft de fiets een unieke uitstraling.”