CycloVriend: overkoepelende naam bedrijven familie Vriend

CycloVriend: overkoepelende naam bedrijven familie Vriend
Niels, Jack en Mark Vriend (vlnr), kleinzonen van de oprichter, werken alle drie binnen CycloVriend. Mark is algemeen directeur.

Ze bouwden afgelopen decennia aan een reeks van merken en formules, de familie Vriend. Die zijn nu allen 'gevangen' onder één naam; CycloVriend.

Algemeen directeur Mark Vriend: “We hebben naast Fietsvoordeelshop.nl al jaren meerdere bedrijven. Het ontbrak nog aan een overkoepelende naam. Dat was niet altijd even praktisch. Met de komst van CycloVriend is daar verandering in gekomen. Alle bestaande bedrijven vallen nu onder de paraplu van CycloVriend. Wel zo overzichtelijk.”

Alle labels onder één paraplu

Onder de paraplu van CycloVriend – direct verwijzend naar fietsgerichte activiteiten van de familie Vriend – vallen de labels Fietsvoordeelshop.nl, e-bikespecialist Juizz, het in België actieve BikeFriend, leasefietsprovider Leasefietsshop, Mo-tech dat professionele mobiliteitsoplossingen biedt aan professionals bij onder ander politie en defensie en CycleShare dat fietsen levert aan bedrijven, hotels, vakantieparken en gemeenten. CycloVriend is gevestigd in Heerhugowaard.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler