Michiel Nota in management team Urban Arrow

Michiel Nota in management team Urban Arrow

Michiel Nota is de nieuwe Managing Director bij Urban Arrow. Hij volgt Gerald van Weel, medeoprichter en voormalig Managing Director, op in het management team. Gerald van Weel zal een stap terug doen in het bedrijf, terwijl zijn medeoprichter Jorrit Kreek actief blijft als Managing Director.

Michiel Nota werkt al tien jaar bij Pon.Bike, waarvan de eerste vijf jaar als Supply Chain Manager bij Koninklijke Gazelle en de laatste jaren als Global Procurement Director en lid van het Pon.Bike management team.

Nota is binnen Urban Arrow verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, supply chain en operations, human resources, financiën en IT, terwijl Jorrit Kreek zich blijft richten op marketing, product en sales. Michiel Nota: "Ik ben blij met het in mij gestelde vertrouwen en de taak om de succesvolle internationale groei-ambities van Urban Arrow te ondersteunen door processen en systemen te optimaliseren. Ons doel is dat de verdere groei hand in hand gaat met uitstekende service voor onze klanten en onze retail-partners; de onafhankelijke fietsdealers."
Urban Arrow heeft wereldwijd 700 erkende dealers en verkocht al meer dan 75.000 fietsen. Sinds 2019 is Urban Arrow onderdeel van de Pon Bicycle Group.

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler