Fietsenmakerij Jasper wint orginaliteitsaward

Fietsenmakerij Jasper wint orginaliteitsaward
Jasper Bax (rechts) en zijn collega Jeroen Aardewijn met de award voor de meest originele winkel binnen de verkiezing.

Dit jaar werd tijdens de finalebijeenkomst van de Tweewielerwinkel van het Jaar een speciale Award uitgereikt: voor de meest originele winkel. En die ging naar Zaltbommel, naar Fietsenmakerij Jasper.

De originaliteitsaward is een ‘special’ omdat de jury de geheel eigen wijze waarop Jasper Bax zijn winkel heeft opgezet en vormgegeven de welverdiende aandacht wil geven. Fietsenmakerij Jasper is in Zaltbommel gevestigd in een historisch pand met alle beperkingen vandien. Binnen die beperkingen realiseerde Jasper Bax samen met zijn vrouw geheel eigenhandig met hulp van vrienden een goed doordachte onderneming waar het lekker werken is en die er ook nog eens heel erg smaakvol uitziet. De jury vond dit een groot compliment waard.

Knusse huiskamer

Jasper Bax vertelt over zijn winkel: “Je komt bij ons in een fijne en knusse huiskamer, waar je het assortiment fietsen op een unieke manier beleeft. Onderscheidend is verder de persoonlijke aandacht die we aan onze klanten geven. Resultaat is dat we een band met onze klanten opbouwen en vervolgens zien dat ze ambassadeurs en fans van onze winkel zijn. Wij lijken absoluut niet op de vele standaardwinkels met rijtjes fietsen, monteurs die alleen maar repareren en verkopers die alleen maar verkopen.”
Juncker Bike Parts is sponsor van de originaliteitsprijs gewonnen door Fietsenmakerij Jasper.


Hoofdpartner:

Partners:

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler