QWIC lanceert met Mira e-bike voor actieve levensstijl

QWIC lanceert met Mira e-bike voor actieve levensstijl

QWIC presenteerde deze maand een nieuwe e-bike, de Mira. De elektrisch ondersteunde fiets is ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

De QWIC Mira kenmerkt zich door een frame met een lage instap, waardoor het op- en afstappen een stuk gemakkelijker verloopt. Gemak dient ook de plaatsing van de accu; zo gepositioneerd dat deze soepel te plaatsen en te verwijderen is.

Veelzijdige e-bike dankzij MIK en cargo-opties

De Mira is voorzien van het MIK HD-systeem, waardoor verschillende accessoires makkelijk te installeren of te verwijderen zijn. Daarnaast beschikt de fiets over diverse cargo-opties waardoor het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Dankzij de stevige achterdrager kan de Mira 27 kg lading meenemen.

Daily en Tour-uitvoering

De nieuwste QWIC is er in twee uitvoeringen; de Daily en de Tour. De Daily is gemaakt voor alle dagelijkse activiteiten. Deze uitvoering komt met een 65Nm motor en kettingaandrijving. De Tour beschikt over een krachtigere motor (80Nm) en riemaandrijving, wat voor langere afstanden en heuvelachtig terrein net wat meer comfort biedt.

De Mira Daily in de kleur Sage Green.
De Mira Daily in de kleur Sage Green.

Prijzen en opties

Zowel de Daily als de Tour zijn verkrijgbaar in de kleur Jet Black. De Mira Daily kleurt daarnaast ook Sage Green en de Mira Tour is er in de kleur Desert Copper.

De Mira Daily is te koop voor 3.499 euro, de prijs van de Mira Tour is 4.099 euro.Standaard wordt de Mira geleverd met een 522 Wh accu, optioneel is een 756 Wh accu. Andere opties zijn het QWIC charging station en GPS connectiviteit. De levering van de QWIC Mira start in het vierde kwartaal van 2022.