TriEye introduceert veilige fietsbrillen met ‘3e oog’

TriEye introduceert veilige fietsbrillen met ‘3e oog’

TriEye presenteert nieuwe fietsbrillen met een ‘3e oog’. De nieuwe veilige fietsbrillen beschikken over een ingebouwde instelbare achteruitkijkspiegel.

TriEye is ontwikkeld om de veiligheid van het fietsen te verhogen. Veel fietsers kijken onderweg regelmatig om en maken daarbij vaak gevaarlijke fietsbewegingen. Met een TriEye fietsbril wordt achteruitkijken met behulp van de achteruitkijkspiegel gemakkelijker.

Noors ontwerp

Het idee voor TriEye ontstond in 2016, in Noorwegen. Het gaat om flexibele en duurzame lichtgewicht brillen met een hoge krasbestendigheid, goede ventilatie en UV-bescherming. Zowel de VIEW SPORT als de VIEW REVO MAX is leverbaar in twee maten. De VIEW SPORT biedt ook keuze uit twee verschillende lenzen voor verschillende weersomstandigheden. De bril beschikt over een fotochromatische lens die met het daglicht ‘meekleurt’ en zowel bij zonnig als bewolkt weer te gebruiken is. De VIEW REVO MAX wordt geleverd met een Blue lens, voor een sportieve uitstraling.

TriEye dealers

TriEye View fietsbrillen worden verkocht via een exclusief net van wederverkopers, zowel in webshops als in winkels. Het dealernet is in ontwikkeling en wordt in de komende maanden verder uitgebreid. De consumentenadviesprijzen voor de brillen lopen van 69 tot 129 euro.