Gazelle presenteert nieuwe modellen elektrische transportfiets

Gazelle presenteert nieuwe modellen elektrische transportfiets

Gazelle kondigt twee vernieuwingen voor haar elektrische transportfietsen aan. Er is een nieuw model van de HeavyDutyNL transportfiets en de Miss Grace C7 HMB transportfiets.

Gazelle HeavyDutyNL

Gazelle breidt haar HeavyDutyNL lijn uit met het C5 HMB model. Deze e-bike heeft een sterke voor- en achterdrager, brede banden, een dubbele kickstand en een stuurslot. Het nieuwe model wordt geleverd in de kleur Petrol Gloss en is uitgerust met een Bosch Performance Line motor met een koppel van 65 Nm, lederen handgrepen en een Intuvia display. Daarnaast is de fiets uitgerust met een e-bike versnellingssysteem (Shimano Nexus 5). Dankzij de slijtvaste riemaandrijving van Gates is de fiets onderhoudsarm.

Het HeavyDutyNL C5 HMB model is verkrijgbaar vanaf 2.899 euro en wordt geleverd met zowel een hoge als lage instap.

Gazelle Miss Grace C7 HMB

Ook het assortiment Miss Grace transportfietsen van Gazelle krijgt uitbreiding. De Miss Grace is nu verkrijgbaar in de kleur Pale Green. Het nieuwe model is uitgerust met een Bosch Active Line motor met een koppel van 40 Nm en een praktische voor- en achterdrager. Daarnaast is de Miss Grace uitgerust met de dubbele pootstandaard en stuurslot.

De Miss Grace is verkrijgbaar vanaf 2.399 euro in de kleuren zwart of Pale Green.

Lees meer over