Nieuwe JUIZZ-winkel in Nijmegen geopend

Nieuwe JUIZZ-winkel in Nijmegen geopend
De opening werd verricht door JUIZZ-medewerkers Alex, Roel en Michel. Rechts van hen directeur Mark Vriend.

JUIZZ Nijmegen - voorheen Stipbike - heeft haar nieuwe winkel aan de Nieuwe Dukenburgseweg officieel geopend. Het bedrijf is gevestigd in het Dutch Bicycle Center, samen met onder andere Amslod en Jan Kooij 2 Wielers.

De negende vestiging van JUIZZ is al een aantal maanden open, maar deze week volgende de officiële opening in het bijzijn van eigenaren familie Vriend, leveranciers en relaties. Bij JUIZZ is het hele assortiment fietsen elektrisch: e-bikes, speed pedelecs en elektrische bakfietsen. Verkocht worden merken als Riese & Müller, Carqon, Urban Arrow, Stromer en Kalkhoff. Filiaalmanager Gert van Loon vertelt: “de winkel is ruimtelijk en modern ingericht. Klanten voelen zich er direct thuis. Als je nog niet enthousiast was over elektrisch fietsen, word je dat vanzelf wel als je hier bent.” Achterin de winkel is de moderne open werkplaats gesitueerd.

Proefrit naar het kanaal

Klanten worden door de medewerkers van JUIZZ Nijmegen uitnodigd om een uitgebreide proefrit te maken. Nijmegen en omgeving lenen zich hier perfect voor. Gert van Loon: “Om de elektrische trapondersteuning zoals die bedoeld is te ervaren adviseren we onze proefrijders altijd naar Dukenburg te fietsen en het Maas-Waalkanaal over te steken. Zo stel je de elektrische fiets of bakfiets goed op de proef.”

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler