Richt je eigen zaak in met de 3D-configurator van BOXO

Richt je eigen zaak in met de 3D-configurator van BOXO
Het Scott Experience Center in Nijverdal.

Wel eens van BOXO gehoord? Hoogstwaarschijnlijk niet. Daar moet snel verandering in komen als het aan Serenco ligt. BOXO is een snelgroeiende en serieuze aanbieder van professioneel gereedschap en werkplaatsinrichting voor de tweewielerbranche. Tweewielerzaak 'Herman Beleef Fietsen' maakte al kennis.

BOXO is gespecialiseerd in professioneel gereedschap, opbergsystemen en werkplaatsinrichting. Van hoge kwaliteit. In Europa wordt het merk vertegenwoordigd door Serenco vanuit Nederland.

3D-configurator voor de inrichting

BOXO speelt in op de toenemende vraag van tweewielerbedrijven die zich beter willen organiseren én presenteren aan hun klanten en potentiële klanten. Ze hebben hiervoor een lijn ontwikkeld die de naam OSM draagt, dit staat voor Organized Storage Modules. Dit systeem is volledig modulair en kan voor elke fietswerkplaats ‘tailor made’ worden samengesteld. Ze hebben hiervoor een 3D-configurator vervaardigd waarmee iedereen eenvoudig zijn eigen werkplaats kan inrichten. BOXO levert direct uit voorraad en de opstelling wordt desgewenst op locatie voor u geïnstalleerd.

Toolset voor fietstechnici

Speciaal voor de fietsbranche heeft BOXO de professionele 88-delige toolset (BTE001) samengesteld, aangevuld met één van de BOXO-basisgereedschapsets. Hiermee kan zelfs de meest verwende fietsmonteur uitstekend uit de voeten.

De professionele 88-delige toolset.
De professionele 88-delige toolset.

Tweewielerzaak 'Herman Beleef Fietsen'

Jeroen van der Heide en Herbert Korblet besloten in 2020 gezamenlijk een fietsenzaak te starten. Ze hadden direct twee dingen gemeen: de passie voor fietsen en de wijze waarop dat tot uiting diende te komen in hun nog nieuw in te richten Scott Experience Center.

Beide heren waren afkomstig uit een andere branche en moesten zich dus volledig verdiepen in het inrichten van hun splinternieuwe Center en de bijbehorende werkplaats.

Op de Vélovak kwamen ze in contact met Erik Gryters van BusyBee Bike Products. Hij nam Jeroen en Herbert mee in de wereld van de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Dat resulteerde vervolgens in de kennismaking met Serenco en BOXO; zowel de OSM-opstellingen als de gereedschapsmodules.

Deze samenwerking heeft tot iets heel moois geleid. Medio 2020 is het Experience Center geopend en inmiddels is het al weer twee jaar volop in gebruik.

Herbert Korblet: “Naast dat het er allemaal erg goed en representatief uitziet weten we ook dat we destijds de goede keuze hebben gemaakt. De OSM-inrichting en het gereedschap functioneren nog voor de volle 100%. Goed spul voor een bijbehorende goede prijs. Vanwege het succes hebben we onlangs een nieuwe monteur in dienst genomen en uiteraard een BOXO-gereedschapset voor hem besteld. "

Gereedschapset BT 009.
Gereedschapset BT 009.

Interesse gewekt? Neem dan contact op met preferred supplier BusyBee Bike Products via info@busybee.nl

Dit artikel is gesponsord door Serenco Nederland.