QWIC gaat samenwerken met E-motion Group

QWIC gaat samenwerken met E-motion Group

E-bike merk QWIC gaat de samenwerking aan met de Duitse E-motion E-bike Expert Group. Dealers in het dealernetwerk van de E-motion Group zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en voeren e-bike types en merken van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

QWIC gaat samenwerken met E-motion Group

De samenwerking tussen E-motion en QWIC ging in april van start. De kwaliteit van de QWIC e-bikes was voor E-motion doorslaggevend om de samenwerking aan te gaan. Ook de goede beschikbaarheid van QWIC e-bikes en het feit dat alleen QWIC-medewerkers het aanspreekpunt zijn in geval van service, hebben hieraan bijgedragen. Daarnaast kan de dealer te allen tijde inspelen op de wensen van de klant en e-bikes naar individuele behoefte nabestellen via de QWIC Dealer portal.

“Ik ben erg blij dat we met de E-motion E-bike Expert Group en haar e-bike experts weer een belangrijke strategische partner hebben binnengehaald om QWIC toegankelijk te maken voor klanten in heel Duitsland en om de gespecialiseerde vakhandel te versterken”, zegt Rasched Abu-Isbeih, Sales Manager QWIC Duitsland.

E-motion E-bike Expert Groep

De E-motion E-bike Expert Group is sinds 2009 een onafhankelijke vereniging van economisch zelfstandige vakhandelaren die gespecialiseerd zijn in elektrische fietsen. Momenteel bestaat het netwerk uit 75 e-bike expert shops in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.