Kruitbosch organiseert online event: Spot on

Kruitbosch organiseert online event: Spot on
Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update.

Het nieuwe fietsseizoen is gestart en daarom organiseert Kruitbosch op maandag 11 april het online event voor dealers: Spot On - Kruitbosch Parts & Retail Live Update.

Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update is een online update waarin Kruitbosch de laatste trends & ontwikkelingen deelt en de nieuwste merken en producten uit hun assortiment worden getoond. In de uitzending wordt ook aandacht geven aan de oproep van S.A.F.E. die onlangs in de media verscheen.

Laatste ontwikkelingen

Onder de naam Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update organiseerde Kruitbosch in 2021 al twee online events. Het concept is bekend: op innovatieve wijze wordt de kijker in ongeveer een half uur meegenomen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Parts & Retail. Na deze live update is de dealer helemaal op de hoogte van alle actualiteiten en de nieuwste producten. Ook zijn er verschillende aanbiedingen voor de live kijkers.

Stichting S.A.F.E. en diefstalpreventie

Guus Wesselink van Stichting Aanpak Fiets- en e-bikediefstal (S.A.F.E.) deed begin dit jaar een oproep in de media. De e-bike is steeds prominenter aanwezig in het straatbeeld, maar is ook steeds geliefder bij fietsendieven. Uit analyse van de aangiftecijfers van de Nationale Politie door stichting S.A.F.E. is gebleken dat de afgelopen twee jaar de e-bikediefstal met maar liefst 74 procent is gestegen. 

De oproep van S.A.F.E. om gezamenlijk op te treden in de bestrijding van fietsendiefstalwas gericht aan verzekeraars, de fietsbranche, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. Met deze oproep is Kruitbosch aan de slag gegaan en daarom zal Guus een van de sprekers zijn tijdens de live update. Ook wordt er meer verteld over campagnes van verschillende slotenleveranciers en wordt een nieuw slotenmerk getoond.

Sportjournalist Diana Kuip als host

Op maandag 11 april is Diana Kuip de host tijdens de live update. De kijker kan Diana onder andere kennen van haar rol als host tijdens de Spot On – Kruitbosch Parts & Retail live update op 11 oktober en 14 juni 2021. Daarnaast is Diana een bekende in de sportwereld. Afgelopen zomer was Diana nog op tv te zien als sportanalist tijdens het EK Voetbal, Tour de France én de Olympische Spelen. Ook is zij bekend van haar rol als presentator bij RTL of als sidekick op de radio bij de NPO.

Diana Kuip presenteert Spot On.
Diana Kuip presenteert Spot On.

Verschillende thema’s

Anders dan bij de vorige edities wordt de kijker meegenomen aan de hand van een actuele thema’s. Naast fietsveiligheid komen ook andere actuele thema’s aan bod zoals de fietstrends voor het voorjaar en duurzaamheid.

Aanmelden voor Spot On

Dit artikel is gesponsord door Kruitbosch.