Twee wielen en een frame: een juiste QiO voor iedereen

Twee wielen en een frame: een juiste QiO voor iedereen

Of het nu in de stad of op het platteland is, in het dagelijks leven of op de camping: de QiO kan altijd naar wens worden aangepast. Met zijn compacte afmetingen is hij handig voor een klein stadsappartement of om mee te nemen op vakantie met het hele gezin. Hoe en waar ook - de slimme e-compactfiets past bij elke situatie. Doordachte techniek en eersteklas rijcomfort zijn speerpunten.

Wat is een QiO?

Twee wielen en een frame - in de basis is dat een QiO. Ons team heeft deze compacte e-bike vanaf de basis ontwikkeld om het dagelijks fietsen te gemakkelijker te maken. Ons bedrijf, gevestigd in het Duitse Hoya, is specialist op het gebied van compacte fietsen. We hebben op dit gebied jarenlange ervaring en verregaande kennis opgebouwd. 

Dagelijks leven vaker de fiets pakken

Ron Yanse van Hartje: "We willen ervoor zorgen dat je in het dagelijks leven vaker voor je fiets kiest dan voor je auto, dat je avonturen beleeft en de wereld op twee wielen ontdekt en vooral dat alles met gemak plaatsvindt. Van klein tot groot, van jong tot oud - bijna iedereen kan rijden met een QiO." 

Personaliseren naar wens van de klant

Een QiO kan worden gepersonaliseerd naar ieders behoeften van de klant. Of het nu met een kinderzitje is om met het hele gezin op excursie te gaan of met een rugzak om je QiO te gebruiken voor de dagelijkse rit naar kantoor. Yanse: "De verscheidenheid van fietstassen bied een grote keuze voor de volgende fietstocht. Er is keuze uit verschillende componenten, individuele accessoires en felle kleuren." 

Accessoires: van tas tot hoes

De QiO heeft diverse accessoires. Denk hierbij aan tassen op het bagagerek of een rugzak. Als de QiO meegaat in een camper of caravan, dan beschermen neopreen hoezen het frame en de motor tegen krassen. QiO levert ook sloten en verlichting.

Onderscheidingen en nominaties

"We zijn trots dat we al diverse onderscheidingen hebben ontvangen", vertelt Yanse. "De QiO EINS P-5 heeft in de categorie 'Urban' de Design & Innovation Award gewonnen. En bij de Fietsawards 2022 is de QiO Eins P-5 genomineerd als E-bike van het Jaar in de categorie Urban."

Dit artikel is gesponsord door Hartje.