Aanmelden kan nog: vanavond webinar strategisch personeelsbeleid

Vanavond om 19.30 uur start het gratis OOMT-webinar ‘Vakmensen in je bedrijf: de voordeur open, de achterdeur dicht’. Wil je hier bij zijn? Meld je dan nú aan. Het webinar leert je hoe je leerlingen kunt werven, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je medewerkers bij je blijven.

Na een plenair gedeelte zijn er break-out sessie waar je OOMT-coaches vragen kunt stellen en ervaringen en tips kunt delen met collega-ondernemers.

Voordeur open, achterdeur dicht

In het webinar, dat Tweewieler samen met OOMT en zustertitel AMT organiseert, krijg je meer informatie over hoe je met leerlingen om moet gaan. Hoe begeleid je een leerling optimaal, wat is de rol van de leermeester en wat is die van de werkgever bij het begeleiden van een leerling?
En je leert hoe je je achterdeur dicht kunt houden om ervoor te zorgen dat medewerkers bij je blijven. Wat is goed werkgeverschap? Hoe ga je in gesprek met je medewerkers en hoe ga je om met veranderingen?

Maandag 13 december om 19.30 uur

Dit en meer komt aan de orde in het webinar van Tweewieler (in samenwerking met OOMT en onze zustertitel AMT voor ondernemers in de autobranche) op maandag 13 december a.s. om 19.30 uur.

Meld je direct aan voor dit webinar en doe er je voordeel mee!