Tweewieler
Tweewieler
Timyo opent in oktober haar deuren voor dealers

Timyo opent in oktober haar deuren voor dealers

Na een succesvolle start met Vélovak, nodigt Timyo haar dealers uit in Roosendaal. Van 3 t/m 8 oktober zijn dealers van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje de nieuwste modellen en innovaties van Keola en VanDijck te bezichtigen.

Timyo opent in oktober haar deuren voor dealers

Timyo hecht veel waarde aan de samenwerking met haar dealers en ziet dit als de uitgelezen kans om een inkijk te geven in het aankomende seizoen. “We maken van deze gelegenheid graag gebruik om onze partners meer inzicht te geven in de Timyo groep en onze innovaties”, zegt eigenaar Steve Zhu. “Ondertussen zullen we strategische partnerschappen aangaan met onze dealers. We blijven investeren in onze productie en supply chain. Dit doen we zodat dealers straks, wanneer het nieuwe seizoen begint, voldoende voorraad in huis hebben.”

Volop innovaties tijdens Timyo Days

Een aantal nieuwigheden waren voor dealers al te zien op de Vélovak. Hier werd de nieuwe collectie 2022 getoond. Vooral de strakke afwerking van de frames en de moderne kleurafwerkingen vielen erg in de smaak bij dealers. Meer innovaties zullen tijdens de Timyo Days bekend worden gemaakt.

Trainingen tijdens dealershow

Tijdens de dealershows organiseert Timyo in samenwerking met Bafang en Cyclon ook een aantal vakinhoudelijke trainingen. Op 4 en 5 oktober zal Bafang aanwezig zijn, om kennis te delen over de laatste software updates en foutcodes. Ook zal Cyclon, de expert in reinigings- en onderhoudsmiddelen, inzicht geven over hoe u en uw personeel het meeste uit deze producten kunt halen.

Dealershows vanuit drie locaties

Er worden op drie locaties dealershows gehouden in de komende weken:

Showroom Roosendaal

Vanuit de vaste locatie in Roosendaal toont het team van Timyo graag de nieuwe collectie van 2022. Het is tijdens deze dagen ook mogelijk om een training van Bafang en Cyclon bij te wonen. Van 3 t/m 8 oktober is iedereen van harte welkom in de showroom in Roosendaal. Inschrijven voor de dealershow in Roosendaal kan hier.

Smit Giethoorn

In het midden van het waterstreekdorp in de kop van Overijssel, ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Hier heeft de bezoeker alle tijd om de nieuwe collectie te bekijken en, wellicht, af te sluiten met een ontspannen bootvaart. Van 17 t/m 20 oktober heet Timyo iedereen van harte welkom. Inschrijven voor de dealershow in Giethoorn kan hier.

Circuit Heusen Zolder

Het racecircuit van Zolder gelegen in het noorden van België, gemeente Heusden-Zolder. Bekend van de 24 uur van Zolder en meerdere nationale en internationale wedstrijden. Op deze bijzondere locatie presenteert Timyo graag van 23 t/m 25 oktober hun nieuwe collectie. Inschrijven voor de dealershow in Heusden-Zolder kan hier.

Dit artikel is gesponsord door Timyo.