Kennistheater op Vélovak: interessante sprekers over uiteenlopende onderwerpen

Kennistheater op Vélovak: interessante sprekers over uiteenlopende onderwerpen

Vélovak biedt tweewielerspecialisten een complete ervaring: netwerken, nieuwe producten ontdekken en vooral ook kennis vergaren. In het Tweewieler Kennistheater worden dagelijks diverse kennissessies gehouden, waarvoor Vélovak en Tweewieler je graag uitnodigen.

Tijdens de kennissessies - die op zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 september tijdens Vélovak in Gorinchem worden gehouden - behandelen specialisten op hun terrein onderwerpen waar je als ondernemer in de tweewielerbranche direct je voordeel mee kunt doen in je winkel en werkplaats. De kennissessies worden verspreid over de dag gehouden en duren maximaal een uur. Om een kennissessie bij te wonen hoef je geen plek te reserveren, je kunt gewoon aanschuiven.

Tweewieler en Vélovak heten je van harte welkom in het Kennistheater. Doe je voordeel met de kennis die de specialisten delen.


Kennissessie Martijn Muller en Martin Klomp:

‘Hoe maak ik als bedrijf of merk nu echt het verschil?’

Martijn Muller (links) en Martin Klomp

Martijn Muller en Martin Klomp, merkbouwers bij MM, denken dat het in deze tijd van informatie-overload belangrijk is dat je goed uitdraagt waar je merk of bedrijf voor staat. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Welk verhaal heb je? Ieder bedrijf heeft zijn eigen, unieke DNA: in deze kennissessie word je geïnspireerd om na te laten denken over de inhoud en de behoefte van je klanten, in plaats van over de vorm, het middel of het kanaal.

Dinsdag 21 september : 11.30 uur en 13.30 uur


Kennissessie Hannes de Jong:

‘Fietsaccu revisie een verstandig alternatief?’

Hannes de Jong

Hannes de Jong, directeur van Heskon, startte zijn bedrijf met de productie van een eigen acculijn speciaal voor MacBooks en stapte in 2016 in de revisie van fietsaccu’s.
In deze kennissessie gaat de specialist in op de vooroordelen en aannames met betrekking tot fietsaccu revisie.
Hannes de Jong komt objectief met voorbeelden van de revisie van accu’s zodat de toehoorder zijn eigen conclusies kan trekken.

Zondag 19 september : 13.30 uur
Maandag 20 september : 12.30 uur
Dinsdag 21 september : 10.30 uur


Ook leuke sessies in het Grinta! Sport Café

Behalve in het Tweewieler Kennistheater is er ook volop reuring in het Grinta! Sport Café.
• Elke dag om 12.00 en 16.00 uur is er de Wielersport petje op petje af-quiz voor de tweewieler sportspecialist door Busybee Bike Products.
• Op maandag 20 september om 11.00 en 15.00 uur wordt ingegaan op de sportieve carrière van Stef Clement en zijn samenwerking met Muon e-bikes.
• Dinsdag 21 september krijg je om 11.00 en 15.00 uur alle ins en outs te horen over de bike care van de Jumbo Visma-ploeg door 2Moso.


Kennissessie Fiorienne Westenberg:

‘In 5 stappen naar een succesvol marketingplan’

Fiorienne Westenberg

Fiorienne Westenberg van marketingbureau Many Tastes helpt je in deze sessie bij het kiezen van de juiste prioriteiten om sterker uit de crisis te komen. Want dit is hét moment om (extra) aandacht te besteden aan de marketing van je onderneming. Zodat je nu de economie weer aantrekt, klaar staat om die inhaalslag te kunnen maken. Westenberg reikt verschillende marketing ‘aanvalstechnieken’ aan in de vorm van een overzichtelijk 5-stappenplan, zodat je weet waar je moet beginnen.

Maandag 20 september : 10.30 uur en 14.30 uur


Kennissessie Dick van Goch:

‘Is een fiets op waterstof de toekomst en hoe werkt het?’

Dick van Goch

Dick van Goch vertegenwoordigt met zijn bedrijf DIVAGO Consulting Pragma Mobility in ons land. Hij laat zijn licht schijnen op waterstof als energiebron van de toekomst. Onder andere omdat met dit tussenmedium elektriciteit van zonne- en windenergie kan worden opgeslagen. De transportsector lijkt erg geschikt, zeker voor zwaar vervoer en auto’s. Nu is er ook een fiets op waterstof: is deze technologie ook voor fietsen geschikt?

Zondag 19 september : 14.30 uur
Maandag 20 september : 11.30 uur
Dinsdag 21 september : 12.30 uur